Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimali zlostavljanje

Podnijeta kaznena prijava protiv mladića (29) i muškarca (49) zbog mučenja konja

Pixabay
14.09.2023.
u 10:39

Dvojica muškaraca uhićeni su u srijedu navečer te su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu

Dvojica muškaraca koji su u srijedu navečer uhićeni jer ih se dovodi u vezu sa zlostavljanjem konja predani su pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu. Riječ je o 29-godišnjem mladiću i 49-godišnjem vlasniku štale koje se sumnjiči da su zajedno počinili kazneno djelo Ubijanje ili mučenje životinja jer su teško zlostavljali konja, javlja Policijska uprava karlovačka. 

Temeljem naloga Županijskog suda u Karlovcu, izvršena je pretraga obiteljske kuće i pripadajućih gospodarskih zgrada 49-godišnjaka, a kojoj su prisustvovali veterinarski inspektor Državnog inspektorata i nadležni veterinar. Prilikom pretresa pronađen je konj koji je privremeno oduzet, a brigu o njemu preuzeo je veterinarski inspektor

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Dojava o bombi u Splitu



 

Komentara 4

HR
hrza
12:23 14.09.2023.

Primereno ih kazniti ali zato veterinara koji je pred kamerom opravdavao ovakvo postupanje prema nedužnom životinjom pokrenuti postupak oduzimanja licence za rad i to doživotno.

RO
RogaBabaroga
12:09 14.09.2023.

Doživotno zatvorit uz svakodnevno težak fizički rad i sve to snimati i objavljivani

IK
Ikarus
16:50 14.09.2023.

Radi se o manjinama koje su to napravili e sada koliko je zakon jak prema njima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije