Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLONA DUGA 1 KM

FOTO Požar na autocesti A6: U sudaru se zapalila hladnjača, vozač prevezen u bolnicu

Čitatelj 24sata
07.03.2024.
u 12:08

Kako se doznaje, sve se dogodilo ispred prijelaza za životinje na potezu kod Delnica. Hladnjača je potpuno izgorjela, a o cijeloj situaciji se oglasio i HAK

Dionica autoceste A6 Rijeka – Zagreb na potezu između Ravne Gore i Delnica zatvorena je ovog četvrtka zbog prometne nesreće koja se dogodila. Naime, na tom potezu sudarili su se kamion hladnjača i tegljač, pri čemu je došlo do požara na hladnjači, prenose 24sata, a vozač je zbog ozljeda prevezen u bolnicu. 

Kako se doznaje, sve se dogodilo ispred prijelaza za životinje na potezu kod Delnica. Hladnjača je potpuno izgorjela, a o cijeloj situaciji oglasio se i HAK.

– Zbog prometne nesreće zatvorena je dionica autoceste A6 Rijeka – Zagreb između čvorova Ravna Gora i Delnice, u smjeru Rijeke. Obilazak je državnom cestom DC3. Kod čvora Ravna Gora, u smjeru Rijeke – izvijestili su, a promet je u međuvremenu normaliziran. Svjedoci nesreće javljaju i kako su vatrogasci vrlo brzo došli na teren.

– Uspjeli su izvući vozača te ga je preuzela hitna. Ovdje je i policija, a cijeli promet stoji jer je sad trenutačno taj dio ceste zatvoren – Ispričala je svjedokinja za 24sata. 

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO U teškoj nesreći na A3 poginuli muškarac i žena? 'Izgledalo je strašno'

1/5
Ključne riječi

Komentara 4

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:08 07.03.2024.

Vozači kamiona 100 posto na mobitelima, kao inače.

MO
modovisisajteMaraschino
12:34 07.03.2024.

U Njemačkoj je slikanje nesreća kažnjivo zakonom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije