Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DESETERO OKRIVLJENIH
Povratak na članak

FOTO Policija i USKOK se oglasili o velikoj akciji uhićenja: Ilegalno prodavali duhan, objavljene fotografije

U svom priopćenju USKOK je naveo kako je doneseno rješenje o provođenju istrage nad deset hrvatskih državljana

Komentari 7

Avatar Cantor
Cantor
17:02 23.11.2022.

Kaže „oštetili su proračun”? Kako to? Pa nisu nikome ništa ukrali. Pošteno su prodali i isporučili. Druga je stvar što država ne voli konkurenciju pa da može istu stvar prodavati skuplje. I onda šalje batinaše da za nju odrade „posao”. Ako nekoga to podsjeća na koza nostru neka se ne pita previše zašto....

VL
DU
Deleted user
16:16 23.11.2022.

Nisam pobornik gledanja kroz prste kad je kriminal u pitanju, ali to prije svega ovisi što sve smatramo kriminalom. Npr., velike kompanije prodaju mlijeko i mliječne proizvode, postoje i mesoprerađivačka industrija, farmaceutska industrija (dobro, to je malo škakljivo), kozmetička industrija i da ne nabrajam dalje. Pa i pored toga imamo male individualne proizvođače mlijeka i sira, suhomesnatih proizvoda, ljekovitih trava, čajeva i masti pa ih velike kompanije ne guše i ne onemogućuju ih. Ali kad je u pitanju duhan onda je to nešto drugo. Mnogi ljudi ne žele pušiti industrijske cigarete pune otrova i sredstava za stvaranje ovisnosti pa kupuju čisti duhan u švercu bez tih kemikalija. Ali u ovoj državi ne možeš otvoriti OPG i uzgajati čisti bio duhan i prodavati ga pritom, jer će te stisnuti zakonodavac. Čak gore nego da uzgajaš i prodaješ indijsku konoplju.

VL
MP
mku.privat
16:43 23.11.2022.

Ovo je barem pravi BiO duhan bez primjesa kao kod tvornica duhana i k tome jos jeftiniji!

VL
BO
Bojans
15:23 23.11.2022.

Neka prodaju. Koji umirovljenik ili oni na minimalcu može kupovati na kiosku? Država sama radi probleme

VL
OT
otrovnijezik
14:42 23.11.2022.

Ja stvarno ne znam gdje i kako se oni skrivaju kada prođeš bilo kojom tržnicom iz svakog smjera samo čuješ cigarete, duhana. Ne moraš ih uopće tražiti.

VL
BE
Beyonder
17:14 23.11.2022.

A hoće li platiti tih 52 miljuna državi?? Neće

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.