Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posljedice nevremena

FOTO Oluja u Lovranu srušila stablo staro više od 50 godina. Oštećena šetnica do Opatije

Nevrijeme u Opatiji
Foto: Čitateljica
1/5
25.07.2023.
u 11:14

DHMZ je za danas izdao crveno upozorenje na grmljavinsko nevrijeme za zagrebačku regiju, posebno Hrvatsko zagorje, Međimurje i Podravinu te osječku regiju - istočnu Hrvatsku od sredine dana

Traje sanacija šteta uzrokovanih olujnim nevremenom koje je proteklih dana zahvatilo veći dio Hrvatske. DHMZ je za danas izdao crveno upozorenje na grmljavinsko nevrijeme za zagrebačku regiju, posebno Hrvatsko zagorje, Međimurje i Podravinu te osječku regiju - istočnu Hrvatsku od sredine dana. Moguće je grmljavinsko nevrijeme praćeno tučom, olujnim vjetrom i većom količinom oborine u kraćem vremenu.

VEZANI ČLANCI:

Nevrijeme je jučer zahvatilo i Lovran. Čitateljica nam je poslala fotografije srušenog stabla starog više od 50 godina. Oštećena je i poznata šetnica do Opatije.

Nevrijeme u Opatiji
1/5

Narančasto upozorenje za lokalno moguće grmljavinsko nevrijeme i dalje je na snazi u regijama: Rijeka, Karlovac i Gospić, a mjestimice izraženiji pljuskovi mogući su i u kninskoj i splitskoj regiji.

Video: Snažno nevrijeme poharalo je sjevernu Italiju

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije