Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zahvala svima

FOTO Nadljudska borba s poplavama: 'Ovi ljudi bili su na terenu 24 sata bez prekida. Hvala im'

DVD Sveti Martin na Muri
Foto: DVD Sveti Martin na Muri
1/5
08.08.2023.
u 16:14

Želimo se ovim putem zahvaliti svim našim vatrogascima, vatrogascima DVD-a Lapšina i našim dragim mještankama i mještanima koji su nesebično pomagali tijekom ove dugotrajne borbe s poplavom, kažu u DVD-u Sveti Martin na Muri

Vodostaj napokon pada i nastavit će padati, kažu u DVD-u Sveti Martin na Muri. Zahvaljujući neumornom ispumpavanju u intervalima od 45 minuta punih 24 sata kuće su ostale suhe i nisu poplavljene, osim jedne do koje je voda ipak doprla. 

VEZANI ČLANCI:

- Želimo se ovim putem zahvaliti svim našim vatrogascima, vatrogascima DVD-a Lapšina i našim dragim mještankama i mještanima koji su nesebično pomagali tijekom ove dugotrajne borbe s poplavom. Posebno želimo istaknuti nekoliko naših  članova koji su radili cijele noći,  te Marija Kocena, Luku Sršu i Petra Špoljarića koji su bez prekida bili na terenu čak 24 sata. Vaša predanost i žrtva su nevjerojatni i zaslužuju našu najdublju zahvalnost. Hvala svima što ste i ovaj put pokazali kako DVD Lapšina i DVD Sveti Martin na Muri djeluje kao jedno "kad se smije i kad se znoj lije" - poručili su i objavili fotografije "iza kulisa". 

GALERIJA Mura oborila rekord iz 2014., vatrogasci cijelu noć proveli na terenu

DVD Sveti Martin na Muri
1/28

Neka se ovaj trenutak zahvalnosti pretvori u trajnu podršku i zajedništvo. Samo zajedno možemo prevladati sve izazove.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije