Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILI FOTOGRAFIJE

FOTO Prizor koji je sve oduševio: Zaprešićki vatrogasci priskočili u pomoć srni koja je zapela u ogradi

Foto: JVP Grada Zaprešića/Facebook
1/5
29.03.2024.
u 11:38

Vatrogasci su tako s alatima uspjeli osloboditi srnu, uzimajući u obzir da je riječ o vrlo plašljivoj životinji, pa su pažljivo pristupili intervenciji kako ne bi izazvali još veći stres

Malena srna koja je jučer zapela u ogradi u Zaprešiću imala je svoje heroje – zaprešićke vatrogasce koji su se odazvali na dojavu i spasili životinju. Kako je objavila Javna vatrogasna postrojba grada Zaprešića na društvenim mrežama, cijela intervencija dogodila se ovog četvrtka, a objavili su i fotografije s mjesta gdje je srna zapela.

"Iako nas percipiraju kao službu za gašenje požara, dio vatrogasnih intervencija odnosi se na spašavanje životinja." Upravo današnji poziv za pomoć bio je takav, vatrogasci su odgovorili na poziv za pomoć jer je srna zapela u ogradi i objavili su to na Facebooku. 

Vatrogasci su tako s alatima uspjeli osloboditi srnu, uzimajući u obzir da je riječ o vrlo plašljivoj životinji, pa su pažljivo pristupili intervenciji kako ne bi izazvali još veći stres. Fotografije koje su objavili pokazuju kako je životinjica na kraju uspješno zbrinuta, a posjetila je i vatrogasnu postaju u kojoj su je vatrogasci nahranili i napojili kako bi mogla nastaviti svoje putovanje.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije