Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugašen požar u Donjem Miholjcu

VIDEO Stanarka zgrade: Bosa sam istrčala iz stana i vikala da zovu vatrogasce jer ćemo i mi gorjeti

Donji Miholjac: Požar u obiteljskoj kući proširio se i na susjednu
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/11
25.03.2024.
u 10:44

U požaru koji je noćas buknuo u Donjem Miholjcu izgorjela je obiteljska kuća i krov susjedne stambene zgrade

Ugašen je požar koji je noćas u 2.44 sati buknuo u Donjem Miholjcu. Kako je ranije izvijestila policija, vatra je planula u obiteljskoj kući, a potom se proširila na stambenu zgradu s devet stanova. Obiteljska kuća potpuno je izgorjela, a vatra je progutala krov stambene zgrade na koju se požar proširio.

Jedna od stanarki zgrade prva je uočila požar na susjednoj kući te je probudila predstavnika stanara i kazala mu da pozove vatrogasce. Odmah nakon toga evakuirani su i svi stanari iz zgrade. 

– Vidjela sam dim kroz dva prozorčića gore, odmah sam išla sam do našeg predstavnika stanara bosa, lupala po vratila i vikala da zove vatrogasce. On je ustao i rekla sam: "Brzo zovi vatrogasce, susjedu gori kuća, odmah smo uz njega, gorjet ćemo i mi." On je zvao, poslije smo išli buditi susjede, bili smo vani cijelo vrijeme. Budila sam i susjedu čija je kuća. Krov nam je izgorio, nemamo struje – ispričala je stanarka zgrade.

Požar su gasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donji Miholjac.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije