Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNA VLASNICA

FOTO/VIDEO Kraljica Camilla dobila svoju barbiku: Odjenula istu kombinaciju kao i lutkica, pogledajte kako izgleda

London: Kraljici Camilli predstavljena lutka Barbie koja joj nalikuje tijekom prijema za Žene svijeta
Foto: Paul Grover/The Telegraph/PRESS
1/8
13.03.2024.
u 09:24

Uručenje je organizirano u autobusu WOW Girls Festivala koji je obišao zemlju promičući ravnopravnost spolova da bi se na kraju zaustavio u krugu palače

Britanska kraljica Camilla postala je ponosna vlasnica vlastite verzije lutke Barbie, a kad joj je uručena uz osmijeh je kazala da su je prikazali 50 godina mlađom.  Kraljica je oduševljeno pozirala s unikatnim darom kojim ju je tvrtka Mattel nagradila za predanu suradnju sa zakladom Žene svijeta (Women Of The World (WOW) Foundation), čija je predsjednica.

Za tu su prigodu Camilla i Barbie bile odjevene u istu odjevnu kombinaciju, kobaltno plavu haljinu i crni sako. Uručenje je organizirano u autobusu WOW Girls Festivala koji je obišao zemlju promičući ravnopravnost spolova da bi se na kraju zaustavio u krugu palače gdje ga je kraljica razgledala s Mathilde, belgijskom kraljicom i vojvotkinjom od Gloucestera.

London: Kraljici Camilli predstavljena lutka Barbie koja joj nalikuje tijekom prijema za Žene svijeta
1/8

Zaklada Žene svijeta dobrotvorna je organizacija koja je prerasla u globalnu mrežu događanja, čiji je cilj zalagati se za ravnopravnost spolova, uvažavati postignuća žena i djevojaka i istražiti prepreke koje ih sprečavaju da ostvare svoje potencijale.

Tijekom događaja kraljica se susrela sa školskom djecom koja rade na projektima rodne ravnopravnosti i kratko razgovarala s članicama zaklade.

POVEZANI ČLANCI:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije