Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vodni val
Povratak na članak

FOTO Karlovčani strepe od poplava: Vojska na terenu, Korana poplavila Športsko-rekreacijski centar

Tijekom noći voda se izlila preko zečjeg nasipa na desnoj obali Korane i razlila se po polju i Športsko-rekreacijskom centru, na području gdje nema stambenih objekata, a danas ujutro vojska nastavlja puniti vreće s pijeskom i postavlja zečji nasip na lijevoj obali Korane zbog predostrožnosti.

Komentari 1

JR
Jr48
09:37 17.05.2023.

A di je civilna zaštita i Hrvatske vode?? Pa plaćaju se i vodne i uzvodne i nizvodne i komunalne i ko zna kakve naknade. Onda dajte tu lovu vojsci jer kod svake prirodne nepogode vojska pomaže građanima dok se ovi likovi iz voda i civilne zaštite slikaju i daju intervjue dok se iza njihovih leđa vojska lomi od posla za mizerne plaće.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.