Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako je upao?

FOTO Iz Save izvučen bijeli auto. Ima li veze s eksplozijom?

automobil Vento (1)
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/7
11.01.2013.
u 22:29

Policija je u petak popodne izvukla automobil Volkswagen Vento iz rijeke Save kod Domovinskog mosta.

Policija je u petak popodne izvukla automobil Volkswagen Vento iz rijeke Save kod Domovinskog mosta.

Automobil je iz Save izvučen u popodnevnim satima, a informacija o ozlijeđenima niti kako je Vento upao u Savu još nema. Tijekom izvlačenja je na obalama Save bila policija i vatrogasci.

Policija nam je potvrdila samo da se danas popodne dogodila akcija izvlačenja automobila iz Save, ali više detalja o tome još za sada ne otkrivaju tako da nije poznato niti ima li taj Vento veze sa jučerašnjom eksplozijom na autobusnoj stanici u Stenjevcu.

Podsjetimo, malo prije eksplozije je kod te stanice uočen bijeli automobil koji se kretao iz smjera Zagreba u smjeru Zaprešića za kojim je potom raspisana potraga.

>>VIDEO Bijelić: Nije isključeno da je ozlijeđeni muškarac osumnjičenik

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Topgen
Topgen
23:02 11.01.2013.

Papieren bitte : ime , prezime , nacionalnost , adresa , profesija , na cijem je platnom spisku... Necu da mi zabusavate !! Ovo je napad na RH.

BA
baniček
23:20 11.01.2013.

ima veze s eksplozijom jer je i onaj auto bio bijele boje. dakle u boji je veza.

Avatar Vucibatina
Vucibatina
07:51 12.01.2013.

Moj sused ima beli auto ...!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije