Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stajali ispred trgovačkog centra

FOTO Horor u Tel Avivu: Autom se zaletio u pješake, izašao iz auta i počeo bosti

Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
04.07.2023.
u 13:36

Još se ne zna točan broj žrtava u napadu u Tel Avivu kada se muškarac autom zabio u pješake koji su stajali ispred trgovačkog centra

Najmanje je sedam žrtava u Tel Avivu nakon što se napadač automobilom zabio među ljude, javlja Sky News. Još nije jasno ima li mrtvih među tim žrtvama. I u napadu nožem stradala je jedna osoba, a napadač je "neutraliziran". 

BBC također piše kako je sedam ljudi ozlijeđeno, a tri su u kritičnom stanju. Vlasti su potvrdile da je osumnjičeni upravljao vozilom te se zaletio u pješake koji su stajali ispred trgovačkog centra, a zatim je izišao iz vozila kako bi oštrim predmetom izbo civile.

Šef policije Tel Aviva kaže kako je osumnjičeni Palestinac. Hazem Qassem, glasnogovornik Hamasa, izjavio je da je "herojski napad u Tel Avivu prvi odgovor na zločine u Dženinu, piše Jerusalem Post.

Izrael je u stanju pripravnosti zbog palestinskih napada dan nakon pokretanja velike vojne operacije u gradu Jeninu na Zapadnoj obali. Najmanje deset Palestinaca ubijeno je u ponedjeljak u izraelskom kopnenom i zračnom napadu na Jenin. Prvi put u gotovo dvadeset godina židovska država pokrenula je veliku vojnu ofenzivu na Zapadnoj obali. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije