Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na lokalnoj razini

Formirana velika koalicija SDP-HDZ

HDZ
Hrvoje Jelavić/Pixsell
22.07.2014.
u 16:42

Izbori su u Sunji održani u lipnju nakon što je na stranu SDP-a prešao vijećnik HSP-a, a tako stvorena većina rušila je proračun HDZ-ova starog načelnika Josipa Kozarića

Na konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća Sunje održanoj u utorak od 18 vijećnika, njih 13 za predsjednika Vijeća izabralo je, na prijedlog vijećnika HDZ-a, SDP-ovca Dalibora Medveda

Potpredsjednici vijeća su Ivica Kozarić i Nikola Lončarević iz HDZ-a. Za takav izbor glasalo je sedam vijećnika koalicije HDZ-HSP AS i šest vijećnika koalicije SDP, HNS,UDU i HSU. U oporbi su tako ostali HSS, HSP i  Laburisti. Izbori su u Sunji održani u lipnju nakon što je na stranu SDP-a prešao vijećnik HSP-a, a tako stvorena većina rušila je proračun HDZ-ova starog načelnika Josipa Kozarića.

Sadašnji čelnik vijeća Dalibor Medved, bio je protukandidat novoizabranom načelniku Grgi Dragičeviću iz HDZ-a, u drugom krugu izbora, a  s kojim će sada surađivati kao čelnik Vijeća.

>>Grga Dragičević (HDZ) novi je načelnik Sunje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije