Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pao u ocean

Florida: Putnik ispao iz aviona s oko 600 metara visine

avion
Foto: Youtube Screenshot
1/2
15.11.2013.
u 13:25

Dojavu o njegovom padu primila je zračna kontrola kada je poziv u pomoć uputio pilot letjelice Piper PA 46. Potraga za njime još uvijek traje.

Jedan putnik u četvrtak je ispao iz malenog aviona i pao u ocean kod Miamija na Floridi, a potraga za njime još uvijek traje te bi se trebala nastaviti u petak ujutro po lokalnom vremenu, pišu američki mediji.

Dojavu o njegovom padu primila je zračna kontrola kada je poziv u pomoć uputio pilot letjelice Piper PA 46, javlja Miami Herald. On je rekao da su odškrinuta vrata te da je putnik ispao iz aviona. Avion se tada nalazio na oko 600 metara visine, a pilot ga je sigurno spustio na aerodrom Tamiami.

>> Srušio se avion, teško ozlijeđeni pilot i putnik

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
14:45 15.11.2013.

Seelmaaa Seelmaaaaaa, ....

UB
udo.bogdan
16:38 15.11.2013.

Neznam kako se je to moglo dogoditi ? Da ga nije slucajno pilot "skocio" kroz vrata malog aviona,jer koliko mi je poznato i pilot i putnik u avionu morali bi se po zakonu vezati u malim zrakoplovima ! Missing in flay ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije