Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićeni Balog i Oršuš
Povratak na članak

Fizički sukob usred posjeta Pupovca i Kajtazija romskom naselju: 'Gdje ti je kultura?'

- Došli su u romsko naselje bez najave, bez dogovora sa mnom kao zamjenikom načelnice i načelnicom Općine. Ovo je kaubojsko ponašanje kakvog nigdje nema. To je čisti teror što radi saborski zastupnik Veljko Kajtazi - rekao je Balog

Komentari 70

Avatar navijač
navijač
17:32 09.07.2019.

Pupovac je samo htio upitati braću rome kako su.

VL
DU
Deleted user
17:50 09.07.2019.

Gospodin Kajtazi je svoj interni sukob sa svojim sunarodnjakom Balogom htio prikazati kao rasistički. Toliko o moralu toga gospodina.

VL
BA
baegnian1
17:36 09.07.2019.

Opet Milorad muti vodu.

VL
UJ
ujo41
17:46 09.07.2019.

ciganska posla

VL
SR
sramitese
20:49 09.07.2019.

tko ce sad popraviti zice od kisobrana..

VL
Avatar niwrad
niwrad
17:52 09.07.2019.

Etno biznismeni, radne skupine, ljudskopravaši i salonski humanisti stvorili su problem s Romima u Međimurju. Dakle nekad, mali dio stanovnika Međimurja(Romi) je zbog svoje kulturne određenosti preferirao nomadski način života i bavljenje nekakvim jednostavnim poslovima poput izrade posuđa od drveta i popravcima suđa, kišobrana, brušenjem noževa i sl. Ukratko, odabrao je način života u siromaštvu, što je njihovo pravo i njihov izbor jer ne teže sve ljudske zajednice materijalnim bogatstvima i stalnom ekonomskom razvoju. Na takav slobodan izbor dolaze zapadni ljudskopravaši i salonski humanisti sekularisti koji s jedne strane traže način kako uhljebiti svoje guzice, a s druge strane nastoje istaknuti svoje moralne vrline kako bi kompenzirali prazninu nastalu odbacivanjem religijske moralnosti. Tako su jednostavan i primitivan način života Roma proglasili "humanitarnim problemom", a sve zato što se nije uklapao u materijalistički pogled na svijet zapadnih progresivnih humanista. I tako je rođena, ustvari tako je mutirala "socijalna država". Naime, ona je u početku bila legitimna i razumna jer je obuhvaćala osiguranje građana od radne nesposobnosti u slučaju invalidnosti(invalidnine) i za vrijeme starosti(mirovine). No sekularno-humanističkim intervencijom socijalna država se proširila na zdrave i radno sposobne mlade ljude te od njih stvorila i stvara radne invalide, neodgovorne pojedince i razmažena derišta koja su sve više nasilna.

VL
CA
Catalonia
18:27 09.07.2019.

Di je pupovec-tu su i problemi... Samo ovaj put nebu mogel rec da su ga ustase napale...

VL
MA
maximinimax
17:59 09.07.2019.

To je tako kad im se daje novac bez razuma, osilil se i razmnožili.

VL
BR
brzzzy
18:35 09.07.2019.

Balog... Konačno se usudio pokazati pravu istinu o radu i ponašanju emisara Pupavca i prijatelja mu...

VL
Avatar MK
MK
18:24 09.07.2019.

Ovo više nije sam Etno-Business-Politika nego Victim-Business-Politika koju eto gospodin Balog u čitavoj svojoj raskoši raskrinkava...

VL
DR
Drmiha
19:17 09.07.2019.

Bravo gospon Balog, ovo je prava istina zašto je u RH tako kako je. Nažalost gospon Balog će vjerojatno na neki način biti sankcioniran, ali ako pupovac & co. neobrazlože sa kojom to drskošću i cinizmom dolaze nekome u službenuu posjetu,za koju će lijepe dnevnice naplatiti, naravno od porezni obveznika, bez najave lokalnoj vlasti koju je većina izabrala. I ne bilo koja većina, nego baš ona koja im plaća te iste dnevnice, jer od onih manjinaca koje posjećuju sigurno neće, pošto te iste plaća ona ista većina da bi dobili socialnu pomoć. Pa ako pupovac& co. ne objasne svoj bezobrazluk , a HRVATICE i HRVATI olako pređu preko toga, onda se uistinu svi trebamo pitati, Što se to dogodilo sa nama, pa da smo domoljubno paralizirani, gdje vidimo da po domovini Hrvata rovi i radi tko što hoće a mi se ne pokrećemo da to zaustavimo.

VL
DA
danijelrukavina4
19:27 09.07.2019.

Gospodine Balog, legalno izabrane predstavnike manjina vi nazivate "kaubojima". Kakvi jesu da jesu, oni su legalno, na izborima izabrani predstavnici manjinskih zajednica. Možete biti sa njima nezadovoljni, ali tko vam brani da i vi izađete na izbore za predstavnika Romske zajednice. Sa ovim snimanjem, nekulturnim ponašanjem, vrijeđanjem - čini mi se da "kauboj" ispadate vi. Njima ste predbacili u kakvom su autu došli. A u kakvom ste autu vi došli ? Možda da u miru poslije pregledate svoju snimku, pa razmislite - "Čekaj, možda oni nisu u pravu, ali kakvu sliku ja šaljem ? ". Ja mislim da vam je svima u interesu da ste kao romska zajednica složni i da svi skupa radite u korist vaše zajednice. Mislim da vam je jedino rješenje integracija u društvo i zajednicu. Ljudi su izabrani na izborima na temelju nekakvih programa. Ako se osjećate bolji od njih, pobijedite ih na izborima. Imate li vi kakav program za vašu zajednicu. Izađite sa njim na izbore i pobijedite na izborima. Jedini način da pokažete da ste bolji, je da izađete sa svojim programom za vašu zajednicu na izbore, i ako ga vaši glasači prepoznaju kao bolji, budite sigurni glasati će za vas. Ovo dobacivanje, vrijeđanje, više mi sliči na krčmu. Vi predbacujete čovjeku da je bio u zatvoru. Je, bio je , kažnjen je bio i pošteno je odslužio svoju kaznu. Da li vi sada čovjeku branite, da ne smije razgovarati sa svojim predstavnikom ? Smiješno. Pozdravljam vas gospodine. Probajte pronaći snagu u sebi, i recite, oprostite.

VL
MM
Mirko_Motika
17:41 09.07.2019.

mislim da su dokazali sve ono što se tvrdilo na prosvjedu

VL
AF
afer
17:35 09.07.2019.

Ni Romi ne vole Gitanes

VL
GO
Gomila
18:39 09.07.2019.

Pupovac siri mrznju u narodu unistava hrvatsku malo pomalo

VL
MA
martyr
18:32 09.07.2019.

Ciganska poslovi ...

VL
DO
dokrastavca
18:53 09.07.2019.

Balog je bas naporan tip... Tko ga i koliko placa?!...

VL
KR
Kraken
21:55 09.07.2019.

ja neznam sta je ovo, smece po putu, smrad, kriminal.. pa koja to drzava dopusta? tko su to ti romi da ih se drzi ko kap vode na dlanu? idem i ja sad bacati smece po ulici, pa kad me tuze i zatvore, obratit cu se gospodinu Kajtaziju

VL
ČS
Čuvaj se senjske ruke
22:03 09.07.2019.

Pupikajeopet došao zavaditi što stalno radi. jad i bjeda.

VL
JE
Jednakost
18:21 09.07.2019.

Ovaj Balog izgleda kao neki naporan lik?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.