Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTJERA

Filmska akcija u Karlovcu: Pokušali izgurati policiju s ceste, pa im propucala gume

Policija
Foto: Petar Glebov/PIXSELL/Ilustracija
11.01.2019.
u 08:30

Osobe su policiji poznate od prije zbog počinjenja drugih kaznenih djela, a kada su ih policijski službenici pokušali zaustaviti dok su se vozili u osobnom automobilu, nisu se htjeli zaustaviti

Dvije osobe uhićene su u četvrtak navečer u Karlovcu, prema izvješću karlovačke policije. Osobe su policiji poznate od prije zbog počinjenja drugih kaznenih djela, a kada su ih policijski službenici pokušali zaustaviti dok su se vozili u osobnom automobilu, nisu se htjeli zaustaviti, prenosi HRT.

Policajci su time krenuli u tjeralicu na što su osumnjičene osobe uzvratile pokušajem izguravanja policijskog vozila s ceste. Ova prava filmska akcija okončana je kada su policajci dobili pojačanje još nekoliko policijskih vozila, te obustavili nemile osumnjičenike propucavanjem njihovih guma. Osobe su privedene pritvorskom nadzorniku, a trenutno se provodi kriminalistička istraga nakon koje će biti poznato više informacija.

>>Pogledajte video: Policijska potjera

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar taqa
taqa
09:26 11.01.2019.

Opet tamnoputa manjina. Kradu i voze po pješačkoj zoni u Karlovcu.A i žive bespravno u centru grada.

BA
bambi
09:43 11.01.2019.

znaci opet problemi sa "romskom zajednicom"..ma cim se nista ne pise,nit imena ,zna se o kome se radi,, e dragi policajci,, sad ih opet pustite uz 100kuna kazne tako da ih opet mozete hvatat za koji dan i da vas dragi bozinovic moze pricat o "uspjesnosti policije")))))

Avatar korona
korona
08:52 11.01.2019.

Vidi se da postajemo sve više zapad.Puca se ubija,siluje, drogira,pljačka po ulici , domovima,bankama i poštama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije