Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOPORABA DROGE

Pritvoren jer je prodavao kokain, našli mu i 1800 eura

Foto: MUP
1/4
07.01.2019.
u 14:03

Policija je posumnjala da se bavi preprodajem droge, pa su ga 3. siječnja uhitili na području Dubrave

T. K. (54) pritvoren je zbog sumnje da je preprodavao drogu. Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Zanimljivo je da je riječ o osobi koja do sada nije evidentirana ni osuđivana zbog zloporabe droge. No policija je posumnjala da se bavi preprodajem droge, pa su ga 3. siječnja uhitili na području Dubrave. Nakon toga su mu pretražili stan i vozilo te su našli ukupno 84 grama kokaina, a droga je bila pakirana u jednu plastičnu vrećicu i sedamnaest papirnatih manjih paketića.

Osim kokaina, nađena je i marihuana te dvije digitalne vage i 1800 eura, za koji se sumnja da ih je zaradio preprodajom droge. Ustanovljeno je da je T.K. nabavljao veće količine kokaina i marihuane, koje je skrivao i vagao u stanu u kojem stanuje, a drogu je potom dalje preprodavao na području Zagreba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije