Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR GOSPODARSTVA

Filipović: Ova značka koju nosim nije radi šminke, tu leži moja lojalnost...

Zagreb: Izjavu za medije nakon sjednice Vlade dao je Davor Filipović
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/3
06.04.2023.
u 11:23

Ne postoje politički poeni koji su mi važniji od toga da štitim interese Hrvatske od predatora koji misle da je Hrvatska njihov bankomat, rekao je ministar Filipović

Ministar gospodarstva Davor Filipović obratio se medijima nakon sjednice Vlade u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici. Rekao je kako će činiti sve za obvranu hrvatskih interesa i građana. 

- Prošli ste me tjedan pitali jesam li bio pod pritiskom? To nije važno jer kada se odlučite baviti politikom stalno ste izloženi nekim pritiscima i ako niste u stanju to nositi onda se politikom ne trebate baviti. Međutim brojne interesne grupacije ne prezaju od načina kako postići svoje ciljeve, međutim svatko tko se bavi politikom treba se znati time nositi. U protekla tri tjedna u medijskom prostoru mogli ste vidjeti brojne spinove, čak i blaženja na osobnoj razini. 

Ova ovdje značka koju nosim na odijelu nije radi šminke nego zato jer tu leži moja lojalnost i ne postoji pritisak koji će me zaustaviti u obrani hrvatskih interesa i obrani hrvatskih građana. Ne postoje politički poeni koji su mi važniji od toga da štitim interese Hrvatske od predatora koji misle da je Hrvatska njihov bankomat. Ne pada mi na pamet govoriti nešto medijima, svi mediji imaju pravo pisati što god žele i trebaju pisati što god žele. Ne pada mi napamet uređivati što mediji rade, da se ne bi krivo interpretiralo ovo što govorim no mogli ste vidjeti svakake natpise - rekao je Filipović. 

VIDEO Objavljujemo cijelu tablicu Vladinog paketa mjera: Ovo su zamrznute cijene ulja, mlijeka, mesa...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije