Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVILA GA JEDNA STVAR

Filipinac na TikToku pokazao kako mu život izgleda nakon mjesec dana u Hrvatskoj

Foto: @itsmewynslow/TikTok/Screenshot
04.03.2024.
u 20:11

U komentaru je napisao "S ovime se može poistovjetiti samo Hrvatska"

S rastom broja stranih radnika u Hrvatskoj, raste i broj onih koji o svojim iskustvima govore na društvenim mrežama. Jedan Filipinac duhovitim TikTok videima prikazuje kako se njegov život promijenio od dolaska u Hrvatsku, a u opisu njegovog profila stoji "u Hrvatskoj je zabavnije".

U jednom od videa autor @itsmewynslow pokazuje kako živio prvi tjedan u Hrvatskoj, a kako nakon mjesec dana. Na početku iz stana izlazi obućen u modernu, novu odjeću, s nekoliko vrećica iz skupih dućana, no samo nekoliko tjedana kasnije, izgleda potpuno drugačije. 

@itsmewynslow Nasa Croatia lang makakarelate nito! #croatia #europe #SplitCroatia #fyp #schengen #ofwreels #ofwlife #fbreels ♬ original sound - winslow

U trenirci izlazi iz stana pred kojim je red praznih limenki od pive, zatim se vraća i ponovno izlazi s dvije velike crne vreće pune boca. U njih dodaje red limenki i odlazi, pretpostavljamo predati ih za kauciju. U komentaru je napisao "S ovime se može poistovjetiti samo Hrvatska".

Naročito je oduševljen koceptom povratne ambalaže, kojemu je posvetio cijeli video koji je do sada pregledan gotovo 150.000 puta. Video počinje kupovinom boce Pipi soka, koja na etiketi ima sliku djevojke, a Filipinac zatim primjećuje simbol ambalaže za koju se dobiva povratna naknada, te bocu vraća u dućan. Autor je na video napisao "kada Filipinac u Hrvatskoj izabere novac, a ne ljubav". 

POVEZANI ČLANCI:

Hrvati koji su naišli na njegov profil u komentarima mu daju podršku. Više njih istaknulo je kako bi ga neka hrvatska tvrtka trebala angažirati da im snimi reklamu, a neki su u komentarima označili tvrtku Pipi kako bi primijetili video.

VIDEO Gdje je danas Stefany Honjec? Okrenula se vjeri, a suprug joj je završio u pritvoru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije