Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši diktator
Povratak na članak

Fidel Castro se prvi puta nakon 14 mjeseci pojavio u javnosti

Kubanski državni mediji objavili su fotografije na kojima se Castro iz vozila rukuje sa članovima delegacije iz Venecuele.

Komentari 16

Avatar nocni_kupac
nocni_kupac
18:06 04.04.2015.

Ivica Kristovic ja ljetujem 18 godina u Cubi i tek sada saznadoh da je Fidel Castro "Diktator" , po cemu je diktator? Po Vasim Zapadnim mjerilima gdje pojedinci zele da zavladaju tom drzavom i narodom ? Zasto u Cubanskim obiteljimaa ( ako je vec diktatura) drma muzika od ranog jutra do kasne veceri? Kako to narod u diktaturi voli svog predsjednika koji nije vise predsjednik ( to je na papru nije)? Ja nigdje u diktaturi za 18 godina posjete toj drzavi nisam vidio da Cubanci kopaju po kontenjerima i iz smeca vade hranu i odjecu , ne sakupljaju plasticnu ambalazu da bi prezivjeli. U Cubi svi su platama jako izjednaceni tako da ovaj clanak mogu ocjeniti samo kao narucenu propagandu onih koji nikad nisu posjetili tu drzavu.

VL
PR
Prometeus
20:08 04.04.2015.

Upravo tako nocni kupac. Bio sam mnogo puta na Kubi i nigdje nisam vidio tako veseli i sretni svijet. Plešu pjevaju i uživaju život. Nesrteni Kubanac ne postoji. A u zraku cirkulira ogromna pozitivna energija. Obožavam Kubu i Kubance

VL
KI
killthesnake
19:44 04.04.2015.

Nešto slično Gaddafiju , i on je bio veliki veliki diktator .

VL
DU
Deleted user
21:58 04.04.2015.

Zar je još živ? Pa to je pravi diktatorski metuzalem, nešto poput onoga tzv. najvećeg sina naših naroda i narodnosti.

VL
Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
14:52 05.04.2015.

"najveći" živući čovjek uz papu Franju na kugli zemaljskoj,o njemu će se pričat i za tisuću godina

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
18:34 05.04.2015.

Legendarni Fidel je samo jedan dokaz da tzv. sankcije ne mogu unistiti niti minijaturnu naciju kao Kuba, Iran, kao sto smo vidjeli je drugi dokaz, ali ekipa New World Order, nastavlja s vec vise puta dokazanom neuspjesnom politikom. A Einstei je rekao da je definicija tuposti ponavljanje istih postupaka a ocekivanje drugacijih rezultata...Ipak treba biti inteligentan za tu recenicu shvatiti sto nije obiljezje NWO ekipe.

VL
Avatar navijač
navijač
13:19 05.04.2015.

Sad kad više nema pomoći iz SSSR-a bit će komunjari dobri i Amerikanci do jučer "najgori neprijatelji i kapitalisti" a narod ? koga uopće za njih briga.

VL
CA
++canajisraM
20:30 04.04.2015.

@ nocni kupac i prometeus....... Iz kojeg razloga zavaravate ljude? Cistacica i profesor dobiju podjednaku placu, Havana je zapustena i od kad su komunisti dosli na vlast niti jedna zgrada ,od mnogo prekrasnih ,nije odrzavana ili popravljena ,sa izuzetkom onih koje je popravio UNESCO. Hoteli su barem 2 kategorije ispod onih u Meksiku, nemas gdje izici, na buha trznici moraju od drzave iznajmiti prostor,T-shirtsi cigare. U mom hotelu je cistacica bila profesorica kemije a konobar profesor biologije. Vise je novca dobio na tip-ovima za jedan dan nego da je radio za drzavu godinu dana. Ocigledno niti jedan od vas nije bio u selima, gdje jos oru sa konjima i gdje vlada nevjerovatna bijeda,a za to je naravno zasluzna i USA svojim embargom. Kao sto je bilo i kod nas tako i u Kubi najbolje zive komunisti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.