Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizARNA Nesreća

Fiat završio na Passatu, jedna osoba poginula, 5 ih je ozlijeđeno

nesreća (1)
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/5
25.09.2011.
u 22:08

Među ozlijeđenima su i tri djevojčice, a od jačine udarca Fiat Punto se u zraku zarotirao i bočnim dijelom završio na krovu VW Passata.

ČAVLE – U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 19,30 sati na riječkoj Grobničkoj cesti pet je osoba ozlijeđeno, među njima i tri djevojčice. Kako saznajemo, vozačica (43) Punta iz Čavla, podlegla je ozljedama i preminula u Sušačkoj bolnici, a 37-godišnja vozačica Fiat Una teško je ozlijeđena.

U ovoj bizarnoj nesreći sudjelovala su tri osobna vozila,Fiat Uno, Fiat Punto i VW Passat. Prilikom spašavanja ozlijeđenih iz gomile lima morali su intervenirati i vatrogasci. Kako ne bi došlo do prevrtanja Fiata Punto koji je završio na krovu VW Passata, za trajanja očevida bilo je nužno dodatno ga učvrstiti sajlama.

Prema riječima očevidaca do nesreće je došlo u trenutku kada se VW Passat kretao iz pravca Rijeke prema Čavlima, a ispred njega vozio je Fiat Uno. Iz suprotnoga smjera približavao im se Fiat Punto za čijim je upravljačem bila žena. Vozačica je u blagom zavoju izgubila kontrolu nad automobilom zbog čega je udarila u Fiat Uno.

Od jačine udarca Fiat Punto se u zraku zarotirao i bočnim dijelom završio na krovu VW Passata. Vozač i suputnica u VW Passatu prošli su bez ozljeda.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije