Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
broj “rodnih identiteta”

Farsa političke korektnosti – britanski školarci izjašnjavaju se kao mačke i konji

Zagreb: Međunarodna izložba mačaka održana u King Crossu
Davor Puklavec/PIXSELL
23.06.2023.
u 18:43

Prije nekoliko dana objavljena je snimka na kojoj učiteljica govori učenici od 13 godina da je vrijedna prijezira jer odbija pomisao da se njezina školska kolegica može izjasniti kao mačka.

Komentara 6

DU
Deleted user
20:22 23.06.2023.

Tka, kaj se more. Ta učiteljica je očito moderno, progresivno, liberalno, inkluzivno, tolerantno i empatičn čeljade. Kao takvoj garant bi joj dale potporu i Faktografove perjanice Vidov Perica i Brakus Ančica. Za razliku od nje, 13-godišnja učenica koja ne vjeruje da čovjek može biti mačka natražna je zatucanka, zadrta ognjištarka ili čak prikrivena klerikalka. Kao takva gotovo da ne zavrjeđuje da hoda po ovoj zemlji jer troši kisik i izdiše ugljični dioksid te pridonosi stvaraju stakleničkog efekta. Dakle, mala prefrigana zločinka.

SP
Spezzi
20:10 23.06.2023.

zašto ova što se izjašnjava kao mačka nije tolerantna i uvažava mišljenje kolegice koja misli kako ljudi ne mogu biti mačke i samim time je vrijedna prijezira jer odbija pomisao da je takvo što moguće.

ST
struky3_
22:42 23.06.2023.

Kad na snagu stupa zabrana disanja jer ispuštamo stakleničke plinove?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije