Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Lučić:

'Na Facebooku su mi izbrisali status o Slobodanu Praljku'

Ivo Lučić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
03.12.2017.
u 18:36

Vedran Petrović je na istom statusu potvrdio da su mu izbrisali status na Facebooku i na 24 sata blokirali profil.

Viši znanstveni suradnik na Hrvatskom institutu za povijest Ivo Lučić napisao je na Facebooku da mu je izbrisan status o Slobodanu Praljku za koji kaže da ga je "lajkalo" blizu 3000 ljudi. 

"Tek što sam pomislio da nešto nije u redu vidim izbrisalo mi status o Praljku koji je "lajkalo" blizu 3.000 ljudi. Da mogu već sutra bi upriličili javno spaljivanje Večernjeg lista. Davno je jedan njihov drug i istomišljenik vikao "Zaustavite Rojters (Reuters)". Nervozni su, uplašeni, razočarani...Praljak im je jednim potezom uništio 20 godina rada. Svjedoci smo fascinantnog događaja kada je jedan plamičak ljudskog dostojanstva razbio dvadesetogodišnji mrak laži i podlosti", napisao je Lučić u statusu u kojem je podijelio svoj članak iz Večernjeg lista s naslovom "Suci će do smrti pitati - što ako smo osudili nevinog čovjeka". 

Na njegov status se javila i Lidija Paris koja je napisala da su je blokirali zbog teksta o Praljku na portalu Poskok.info. Vedran Petrović je na istom statusu potvrdio da su mu izbrisali status na Facebooku i na 24 sata blokirali profil.  "Sad mi javljaju trećina mojih prijatelja na Faceu je isto blokirana ili je bila", dodaje Petrović, a na status se javilo još nekoliko komentatora koji su isto "blokirani" zbog statusa o Praljku. 

 

Komentara 160

ST
stefj
18:45 03.12.2017.

Da bi se to na fejsu radilo, netko to mora prijaviti. Očito je peta kolona jako aktivna tu kod nas...

KT
Kolo_Tg
18:45 03.12.2017.

Kršćanska Europa mora se probuditi ili je neće biti. Sve banke, svi mediji u rukama su NWO-a o politicarima i ne treba trositi rijeci. Pogledajte samo njemacki CDU pa sto oni imaju s krscanstvom? Kakva su im djela? Praljak je pokazao sto je čast , slava i hvala hrvatskom samuraju!

CA
carlo20
19:21 03.12.2017.

INDEX i SDP gubitnici te luzeri iz nevladinih udruga vidjeli Lučićev članak na večernjaku, pa masovnim lažnim prijavam skinuli Lučićev status sa fejsa. Ti ljevičarski gubitnici ne podnose drugačije mišljenje i misle da će brisanjem zaustaviti istinu i nas Hrvate preodgojiti da imamo njihov komunistički mentalni sklop, e pa gadno se varate ljevičari, koliko ste utjecajni pokazuju izbor, SDP gubi i prpada kao i cijela jugo-ljevica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije