Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
euroskeptik
Povratak na članak

Evo što je Nigel Farage za Večernji bio najavio da će se dogoditi ako Britanci izglasaju izlazak iz EU

Farage je naglasio kako se kod EU radi o političkoj uniji

Komentari 44

MA
malitrn
12:13 24.06.2016.

Da sad se vide plodovi idiotske , kretenske, izdajničke, uništavačke politike angele merkel i erdogana i NWO saveznika, grobara europe i krščanstva.

VL
BI
bijelocrveni
11:35 24.06.2016.

Juuuuuuhuuuuu!

VL
DU
Deleted user
12:28 24.06.2016.

Čestitke Britancima na hrabroj odluci. Pozdrav iz Moskve.

VL
Avatar tomislav21
tomislav21
12:27 24.06.2016.

Brojni evropski politički lideri govore: „Nemate pravo da se protivite dotoku imigranata“.

VL
DU
Deleted user
13:33 24.06.2016.

Izlazak Brtanije nema nikakve veze sa Nigel Farage-om i njegovim kampanjama. Britanci su narod sa tisućljetnom demokracijom, i nisu ovce koje se mogu šišati. U takvim demokracijama, podjednake šanse se daju za obje opcije. Znači iz proračuna i zagovornici i protivnici ostanka ili izlaska dobivaju podjednaka sredstva, a još je važnije što regulatorna državna tijela strogo kontroliraju podjednaku zastupljenost u svim državnim, ali i privatnim medijima. A što je bilo kad je kod nas bio referendum za ulazak u €U? Protivnici ulaska nisu imali nikakve šanse, jer su bili satanizirani, podsmijevalo im se, a bilo je i prijetnji raznoraznih "službi". U medijima nisu dobili ni minutu niti redak preostora, a iz proračuna nisu dobili ni jednu kunu. Takav boks, gdje jedna strana ima svezane ruke imala je unaprijed poznat rezultat. Britanci već desetljećima žele se istrgnut iz čeličnog njemačkog "zagrljaja" koji ih je marginalizirao, i od Britanije načinio bezličnu masu. A besmislice da je Farage koristio autobuse za reklamiranje izlaska iz €U, i da je to nešto značilo da Britanci promijene mišljenje, je smijurija koja vrijeđa zdravu inteligenciju. Farage je za sve to koristio legalna sredstva iz proračuna, koja su bila i namijenjenja protivnicima €U. Još jednom valja čestitat demokratskom britanskom narodu, što je svoju sudbinu sam odlučio, unatoč strašnim prijetnjama i pritiscima zionista koji vladaju svijetom, trilateralnih komisija, Bilderberg grupa, iluminata, svjetske masonerije, multinacionalnih kompanija i Angele Merkel.

VL
Avatar tomislav21
tomislav21
12:24 24.06.2016.

Jedan od osnovnih principa globalizma jeste ukidanje granica i odvojenih nacija.

VL
Avatar tomislav21
tomislav21
11:53 24.06.2016.

Hope that Sweden Italy and Denmark are next. Muzzies can move into Berlin, next to Merkel.

VL
Avatar shimano
shimano
17:59 24.06.2016.

Čik neka Hrvatska raspiše referendum. Nije se pitala ni prilikom ulaska, još manje za izlazak. Tu privilegiju imaju samo veliki. Ah,da, u EU su svi ravnopravni, što su neki ravnopravniji, nema veze, bitno da LGTB paradiraju.

VL
AN
anticenzura
12:27 24.06.2016.

Ne moze se Europska unija usporedjivati s Yugoslavijom. Yugoslavija je bila neutralna i neovisna zemlja, nije se pacala u tudje ratove i huskala narode jedne na druge kao EU prcijetina. Ovi su se i raspali zato sto krcaju ratnu masineriju drzavama u dvoriste, i to tesku atomsku artiljeriju, zamisli ti, i ocekivaju da ih narod voli? Mi bi se trebali poklati s Rusima, a oni iz bunkera EU Parlamenta lijepo da promatraju kako mi ginemo za Americke interese? Ta nakaradna unija nema uopce svoju vlastitu politiku, samo skace kao oparena na diktat iz Washingtona i huska narod na Ruse. Sama Rusija zauzima pola globusa, i sada bi se jadni i gladni gradjani trebali ici tuci s njima na prazan zeludac? :) Pa jesu oni normalni? Rusi uperili rakete na sve strane u nebesa, svi im se bogati ljudi razbjezali iz tih zemalja gdje se parkirala NATO banda, pokupili svoje pare i pobjegli u sigurne zemlje. Pogledajte vi kako oni siju bijedu i siromastvo po Europi. Samo su u tome specijalizirani. Ja ne pametim kada je Europa bila siromasnija od 2.svjetskog i nakrcana s ovoliko sirotinje sirom kontinenta. Eto to su oni, neprijatelji mira, stabilnosti, sigurnosti i svega sto ima veze sa zdravom pameti.

VL
DU
Deleted user
13:42 24.06.2016.

Soroš na aparatima i izgleda da ne će još dugo.

VL
AA
AAlien
12:44 24.06.2016.

Jedina stvarna istina je da su briti još jedanput prije svih nanjušili uspon Njemačke čiju dominaciju, uspostavljenu mirnim putem, ne žele trpiti. SVe ostalo su priče za malu djecu.

VL
ZL
zlisac1
12:45 24.06.2016.

Kod nas je samo pitanje da li ćemo se raspadom EU prikloniti Balkanu ili Višegradskoj grupi. Tenzije su ogromne.

VL
DU
Deleted user
11:25 26.06.2016.

Uskoro će se Škotska razdvojiti a ima izgleda i za Sjevernu Irsku, a onda će umjesto Great Britain biti Drek Britain.

VL
Avatar tomislav21
tomislav21
11:51 24.06.2016.

Now the Brussels Bureau-c-RATS can fester within their spreading muslim ghettos.

VL
TO
tonimohave
13:41 24.06.2016.

I UK se raspada.Spirals i Irska Tele ostati u EU

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
12:08 24.06.2016.

Ovo je pokvareni britanski lažljivac! U kampčanji za izlazak iz EU Farage je zakupio stotinjak crvenih autobusa a najvažnija parola je bila da Velika Britanija svaki tjedan uplaćuje 350 milijuna funti i da on, Farage, to želi spriječiti i tih 350 milijuna funti usmjeriti odmah u britanske zdravstvene fondove i Britanija će imati najbolji zdravstveni sustav na svijetu. Već jutros Farage u kamere se narugao osiromašenim građanima koji su mu povjerovali i rekao da je greška i da neće biti ništa od uplata u zdravstvene fondove. Ponovio je, bila je greška. Eto, takvi političari su pobijedili na referendumu u Velikoj Britaniji i odveli Veliku Britaniju van EU. Mislim da će ga u konačnici netko od milijuna prevarenih doslovce ubiti. Velika Britanija ostaje bez Škotske, koja će skoro sigurno ići prema nezavisnosti a možda i bez Sjeverne Irske koja bi se mogla ujediniti s Republikom Irskom. I što je još najgore, najjjaći i najprofitabilniji sektor, financijski sektor, u povijesnom je padu. Takvi kakav je Farage doveli su do toga.

VL
DD
dr dragon
13:45 24.06.2016.

Samo lopovske i prevarantske drzave se boje eu a Njemacka nije medju njima vec naprotiv politicari sluze narodu,preracunati su i posteno rade i za taj rad su posteno placeni.Ljubomorni na njemacku izmisljaju gluposti da ih ocrne

VL
AN
ante92
12:04 24.06.2016.

Sad još da se Britanija raspadne pa smo gotovi s ovim debilanama.

VL
DU
Deleted user
12:11 24.06.2016.

Nijedna nacija osim Švicarca nije politički zrela za direktnu demokrciju referendumima. Vidjeli smo koje su to manipulacije bile kod nas sa Željkom Markić. Isto je i ovo sada u UK. Zavadi destabliziraj manipuliraj. Britansko društvo će nakon ovoga postati razdijeljeno baš kao i naše.

VL
DU
Deleted user
11:44 24.06.2016.

jedini tko sada slavi je Putin i njegovi plaćenici kao Farage, Le Pen, Pegida.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.