Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
euroskeptik

Evo što je Nigel Farage za Večernji bio najavio da će se dogoditi ako Britanci izglasaju izlazak iz EU

Nigel Farage
Foto: YouTube/ Tomislav Krasnec
1/2
24.06.2016.
u 11:02

Farage je naglasio kako se kod EU radi o političkoj uniji

Šef britanske euroskeptične stranke UKIP Nigel Farage 2013., u razgovoru s novinarom Večernjeg lista Tomislavom Krasnecom uoči ulaska Hrvatske u Europsku uniju, komentirao je što će se dogoditi ako Britanci izglasaju izlazak iz EU.

– Ako britanski narod odluči napustiti političku uniju i uspostavi trgovinske odnose, mislim da će nas puno drugih zemalja htjeti slijediti i to će biti kraj tog projekta, a to je dobro – rekao je Farage.

Na pitanje misli li da bi kraj Europe kakvu znamo dovelo do nestabilnosti, Farage je to usporedio s Jugoslavijom u kojoj je, kako je rekao, to trajalo neko vrijeme, a onda je loše završilo za sve.

>> Tko su glasači Brexita: 'EU je Velika Njemačka – ne želimo više biti dio toga'

>> 'Kreće raspad Europske unije! Vrijeme je da i Hrvatska raspiše referendum!'

Komentara 44

MA
malitrn
12:13 24.06.2016.

Da sad se vide plodovi idiotske , kretenske, izdajničke, uništavačke politike angele merkel i erdogana i NWO saveznika, grobara europe i krščanstva.

BI
bijelocrveni
11:35 24.06.2016.

Juuuuuuhuuuuu!

DU
Deleted user
12:28 24.06.2016.

Čestitke Britancima na hrabroj odluci. Pozdrav iz Moskve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije