Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gastrobolivijac

Evo Morales: Piletina uzrokuje ćelavost i homoseksualnost

evo morales
AFP
22.04.2010.
u 12:54

Osebujni predsjednik južnoameričke države poznate po proizvodnji kokaina i kave okomio se i na Coca Colu tvrdeći da se u njoj nalazi pregršt zabranjenih i za ljudski organizam štetnih materija.

Piletina uzrokuje ćelavost i homoseksualnost u muškaraca, barem tako tvrdi bolivijski predsjednik Evo Morales. Kako je na konferenciji o zaštiti okoliša koja se održavala u La Pazu izjavio, zapadne kompanije pilićima uzgojenim na farmama ubrizgavaju ženske hormone, zbog čega muškarci nakon obroka sastavljenog od pilećih krilca ili pohanih prsa "imaju problema i ne ponašaju se više kao muškarci."

- Ako i jedem piletinu, ona dolazi samo s domaćih, bolivijskih farmi gdje se hormoni ne koriste - ustvrdio je Morales koji bi po svojim prehrambenim navikama i ljubavi prema gastronomiji koja se bazira na četveronožnim životinjama lakše prošao kao Slavonac nego kao Južnoamerikanac. Osebujni predsjednik južnoameričke države poznate po proizvodnji kokaina i kave istom se prilikom okomio i na Coca Colu tvrdeći da se u njoj nalazi pregršt zabranjenih i za ljudski organizam štetnih materija. Ova hajka na najpopularnije bezalkoholno piće na svijetu dolazi samo nekoliko dana nakon što je Morales otvorio pogone za proizvodnju Coca Colle, napitka koji se spravlja isključivo od prirodnih sastojaka među kojima su i listovi koke.

Ključne riječi

Komentara 7

udari_šefa
17:32 22.04.2010.

jel ovo neki rodjo od Maje Morales? po ijavam bi se reklo da su u rodu...

OB
-obrisani-
13:12 22.04.2010.

hehe koji lik...ja jedem redovito piletinu i nisam peder....ali definitivno je u pravu ovo za hormone i coca-colu

EH
Ecce homo
14:49 22.04.2010.

Ovaj kao da je iz naše Vlade. Sve zna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije