Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAKULA PROGNOZIRA

Evo kakvo će vrijeme biti za blagdan Svih svetih i 'produženi' vikend

Promjena vremena
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/2
31.10.2018.
u 14:05

Jugo će slabjeti i u subotu na većem dijelu Jadrana okrenuti na buru, a od nedjelje ponovno će najvjerojatnije jačati jugo, pri čemu će temperatura zraka biti i dalje relativno visoka

Danas se nastavlja smirivanje vremena, uz djelomice sunčano vrijeme, a takvo će se vrijeme zadržati i za blagdan Svih svetih. Ipak, mjestimična kiša i dalje je moguća, posebice na Jadranu, gdje će ponovno jačati jugo

Mnogi će iskoristiti neradni četvrtak i spojiti petak s vikendom pa tako imati više dana za odmor, a sreća je što će ih poslužiti i lijepo vrijeme, piše Zoran Vakula za HRT

Svi sveti – kiša poslijepodne

U četvrtak će novo naoblačenje s kišom od kopnenih krajeva najprije zahvatiti gorske, tek poslijepodne i veći dio unutrašnjosti, a najviše suhog vremena bit će na istoku zemlje. Mjestimične kiše bit će i u petak. I na Jadranu u četvrtak ponovno kišovito uz moguću i obilniju kišu, ponajprije na sjevernom dijelu te jako i vrlo jako jugo. Povremene kiše bit će u petak.

Foto: DHMZ/Screenshot

Sunčani vikend

Od subote većinom suho i sunčanije na Jadranu. Jugo će slabjeti i u subotu na većem dijelu Jadrana okrenuti na buru, a od nedjelje je ponovno najvjerojatnije jugo, pri čemu će temperatura zraka biti i dalje relativno visoka. U unutrašnjosti od subote će, nakon ponegdje jutarnje magle, vjerojatno biti uglavnom suho i djelomice sunčano te i dalje toplije od uobičajenog za početak studenoga, uz ipak svježija jutra od prošlih.

>> Pogledajte kako je izgledalo nevrijeme u Dalmaciji

Komentara 2

PU
puma07
14:22 31.10.2018.

Vakula sva četri godišnja doba strpa u prognozu i vidi pogodii

DI
Diosiario
16:21 31.10.2018.

Ovaj Vakula uvijek kišu i južinu zove. I slika je takva, u skladu s njegovim, uvijek istim prognozama. Kad njega vidim na televiziji, mogu se komotno spremiti da 5 dana neću vidjeti ni sunca ni mjeseca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije