Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dogovor u Beču
Povratak na članak

Europski ministri financija složni: digitalni porez do kraja ove godine

Plan EU o uvođenju poreza na digitalne usluge tumači se i kao oštro sukobljavanje Europe s Washingtonom

Komentari 3

ST
stefj
21:43 08.09.2018.

He, he, i dalje se EU trudi ubiti Internet i zaustaviti razvoj... Uopće se ne čudim što EU drastično zaostaje iza Amerike i Azije, pa već godinama nije izbacila niti jednu vodeću softversku ili tehnološku firmu na tržište... Dok drugi gledaju kako uvesti robote, u EU se glavna rasprava vodi kako uvesti porez na robote. Dok drugi razvijaju digitalne tehnologije, EU gleda nabiti porez na njih... Hrpa birokrata koji samo gledaju kako, komu uzeti što više novaca. Troši se akumulirani kapital, a donekle se krpa jeftinom radnom snagom iz pridruženih članica iz istočne Europe. U takvom okruženju i s takvim trendovima samo je pitanje kada će se potrošiti ušteđeni i tuđi novac. I Francuska i Italija su već u problemima...

VL
TO
Toni70
00:08 09.09.2018.

Mafija zana kako če svojim građanima uzeti novac i tu suzna se složni . Navarro kao oni Ameriku žele oprati svjesni da se to sve indirektnim putem tako sredi da mi korisnici čemo to sve platiti iz financirati . Amerikaerika nije Kravetina ; da se da svojim ovisnicima podanicima musti samo tako...Oni ovisnici EU državice donesu podmukli porez i ozakone to a Amerika plača jer su oni pametni . Koju korist če imati EU od Harača naravno samo se radi o jednome debelu lovu zgrnuti "pametni" za vlastiti džep a ostalo je za ratnu industriju naoružanje ( Jer to Amerika traži od svih u EU a to je potom za EU 200% . ZAKON ... U eu su gore svjesni da dan obračuna sa Rusijom nam je programirana budućnost ... Ako Amerika to odluči i uskoro ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.