Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novac iz EU
Povratak na članak

Glavne primjedbe iz Bruxellesa: U čemu smo najslabiji, a u čemu nejasni

Važan je cilj - Partnerski sporazum mora precizno definirati što država želi postići na raznim područjima od ribarstva, prometa, tržišta rada do zaštite okoliša.

Komentari 8

OS
osica
17:41 22.02.2014.

"generički, preopćenit, nije indetifciran,bez dokaza, bez stategije, općenit , s frazama , prebrojno,,,, nejasno, preslabo......", - ima li išta što valja u tom važnom dokumentu ? zar ste mislili da ste doma ?

VL
Avatar Florida_manatee
Florida_manatee
17:03 22.02.2014.

Da pa nece tamo prolazit ono sto prolazi ovdje. Ovdje se njihov program svodi na par tri rijeci. Red, rad i rast. A kad ih pitaas da poblize objasne onda nemaju pojima. To su im sad i u EU rekli. Objasnjenja. Kako, kada i koliko. Nemos radit plan bez detaljnog plana i objasnjenja.

VL
NV
novo vriijeme
18:52 22.02.2014.

Bla,bla,bla,bla..... Naravno Vlada koja misli da je pametna i ignorira stručnjake može napisati samo politički govor kao dokument za fondove EU. Stručnjaci su marginalizirani, zamoljeni da odsele ili strpani u penziju. A možda ih ne žele jer smetaju privatizaciji. Akoko se neke grane oporave fonodovima EU propade stečaj i privatizacija za 1 kunu.

VL
L0
luena 01
18:59 22.02.2014.

Pa kako cemo biti spremni kad,pogledajte koga i kakve ministre imamo na njihovim funkcijama kojima nisu dorasli... Grcic pofesor neznam cega, Jakovina propao sa svoji poduzetnistvom (polj.apoteka) ,Vrdoljak ??? tri upitnika na koja ni premijer sigurno odgovor nema...a ne daa zna na dvadeset odgovoriti... dvadeset ministara koja nisu dorasla svojim funkcijama je dokaze da je ova vlada dosla na vlast nespremna a njih dvadeset kao da su neznam gdje nasli samo da popune mjesta...

VL
Avatar ANALFABETAFOB
ANALFABETAFOB
17:05 22.02.2014.

najslabiji smo u znanju, a nejasni u stručnosti psihijatara

VL
NI
niks100
19:45 22.02.2014.

Vjerovatno je pisano na citljivom engleskom by Ingrid.

VL
Avatar s_trava
s_trava
09:25 23.02.2014.

Kad su išli na noćna predavanja u kumrovečko sveučilište nisu ih drugovi profesori učili kako se planira tržišno gospodarstvo već kako se održati na vlasti bez obzira na uništene nevine ljude.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.