Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TERORISTI
Povratak na članak

Europol će u grčkim izbjegličkim logorima tražiti članove Islamske države

Akcija Europola započet će krajem kolovoza i uključuje rigorozne provjere

Komentari 8

PI
pistaljka
00:37 24.08.2016.

A ti misliš da vrag dolazi s rogovima! Ne, gospodine, on dolazi u janjećem runu, sa kravatama i uštirkanim košuljama, sa ordenima za ljudska prava i filantropiju i druge ordene ... Oni rade po principu: "Vodit ćeš rat - prevarom!". Europol, ISIL i ostala mnogobrojna i mnogoimena naklapala - jesu samo odjeli jedne te iste dugoročno planirane procedure. M e r k e l, May, Holland, Erdogan, Renzi ... i druge h i j e n e u janjećoj koži, pripadaju istom jatu, bolje rečeno zmijskom o d m e t n i č k o m leglu. Oni jedno kažu a drugo rade, oni znaju što rade, ali mnogi poput vas "danebi" nemate pojma tko vas vodi u provaliju. Nisu oni baš tako g l u p i, oni se prave g l u p i i dobri, "milosrdni" (u slučaju našeg velikog pape Franje, koji radi isto što i ostalo Judino leglo radi!), humani i spasilački za unesrećene (oni ruše njihove domove i zemlje, novače mlade džihadiste za preuzimanje i uništenje Zapada, etnički čiste prostor za veliku T a l m u d i j u, mame i preseljavaju - organizirano - preostalo stanovništvo, oprečne vjere i kulture, u Europu, s ciljem stvaranja sraza civilizacija i vjera, stvaranja k r v o p r o l i ć a, kojeg Europa nikada u svojoj povijesti takvog nije vidjela. Od nas su stoljećima stvarali ovce i danas smo, prema njihovoj procjeni, prikladni za njihov s o t o n s k i pir i veselje.

VL
FT
Ferenc Tahy
18:27 13.08.2016.

Treba pojednostavnit potragu. Sve do jednog najurit nazad.

VL
PI
pistaljka
23:44 23.08.2016.

Europol! Zamagljivanje očiju jadnim Europljanima ..., ko naime nešto se radi, dok je u ralizaciji pad, okupacija i predaja Europe neprijateljskim hordama. "Rigorozna provjera" bi mogla značiti regrutacija najboljeg kadra za osvajanje Europe. Poslije dolazi uvježbavanje i onda akcija.... jao tebi, Europo jer te vode glave najotrovnijeg zmijskog legla čiste sotonske vrste. Ako se narodi Europe ne probude na vrijeme, sotona će zavladati Europom i Zapadnim svijetom, kao je to davno planirano. Petokolonaši i sotonine sluge vode sve države Europe, osim Mađarske, Poljske, Češke i Slovačke, moguće je i Rusije. Milosrdni Bergollio im svesrdno pomaže u tom poslu. Ne prestanimo moliti svaki dan: "Od v e l e i z d a j n i k a , gladi, kuge i krvoprolića, oslobodi nas, Gospodine!"

VL
Avatar cera
cera
14:37 13.08.2016.

Hahahaha pa ne čekaju oni u izbjegličkim centrima oni putuju avionom u prvoj klasi hahahaha

VL
DA
danebi
12:16 17.08.2016.

Da, sad kad su vec 90% rasporedjeni u EU! Zbogom pameti!

VL
Avatar d-ano
d-ano
22:07 03.09.2016.

prvo ih pozvali a sad ih jos i traze,,,,pa ova Eu nezna vise sta hoce,,,,,,ocito im zele dat pravo boravka i kalifata u EU,,

VL
KU
kunigunda
00:29 19.08.2016.

slušaj ovo bit će rigorozne provjere , što ne pitaju pusićku , pa oni su samo jadni ljudi koji bježe od rata deutsche-bojna one prave otiđite pričekati na aerodromima širom europe pa ih rigorozno ispitajte i pregledajte

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:20 26.08.2016.

oni su naravno svi čipirani, ili pak se znakovito razlikuju od svojih sunarodnjaka. tako je recimo hitler, goebels, na prvi pogled značajno odudarao od slike tadašnjih njemačkih muževa. kao što recimo obama se po ničemu ne razlikuje od bolta. ilili armstronga. boju kože zanemarite. kod nas recimo nikad ne biste za paravinju rekli da je neki zločinac, kriminalac, izgledom više podsjeća na nekog nogometaša, modrića, ćorluku čak. tako da, da, ajmo na vještice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.