Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

'Europo, pomozi, ne budi sudac', rekoše Hrvati, postaše Europa i - okrenuše glavu

21.12.2022. u 09:06

Nije svako zajedništvo iz raja izišlo. Recimo, zajedništvo između desnice i ljevice, toliko duboko da nekoć suprotstavljeni akteri u drami oko ćiriličnih ploča nisu u stanju reći da Blago Zadro nije držao govor u travnju 1991. u Borovu Selu

Komentara 23

A2
a220
10:23 21.12.2022.

Političari čine sve što je u njihovoj moći kako bi se pokrenuo III svjetski rat. Nije to slučajno. Razlog tome je što je ovakav financijski sustav došao do svog kraja, dugovi su pregolemi, i sada je potrebno ljudima dati opravdanje za sprovođenje bankrota država (za koji će okriviti rat). Globalna mafija vlada svijetom. Sve vlade svijeta su potčinjene i infiltrirane njihovim kadrom. Ucjena im je omiljeno sredstvo zastrašivanja. Svatko je ucjenjiv, a ako i nije onda im se može podmetnuti. Tako globalna mafija radi. To im je modus operandi. Tko izdaje novac taj vlada svijetom. Zato su se vodili svjetski ratovi . Zato se i danas ratuje. Uvijek je to bila borba za pravo kreiranja novca iz ničega. Današnji financijski sustav sa dolarom kao rezervnom svjetskom valutom je došao do svog kraja i sada se stvara novi digitalni financijski sustav. U tu svrhu koristit će energiju i hranu kao metodu ucjene. Sjetite se ovoga kada vas budu slali u rat!

ND
Necijepljeni degenerik
10:19 21.12.2022.

Zar ovdje ne trebamo prvenstveno govoriti o europskom zajedništu? Putin je usred Europe napao sve moguće europske vrijednosti - gdje su europejski dobrovoljci? Komunisti su prije 90 godina iz ilegale uspjeli poslati 40 tisuća dobrovoljaca u Španjolsku - koliko jee EU, tvorevina od 450 milijuna ljudi, poslala dobrovoljaca u Ukrajinu? Krasnec, ti si već u Bakhmutu, ili si i dalje u Bruxellesu?

Avatar Cantor
Cantor
09:38 21.12.2022.

Uspoređivati rat u Hrvatskoj sa strane geopolitičkog značenja i međunarodnih okolnosti onda i sada te izvlačiti ovakve zaključke može samo netko jako neinformiran ili zlonamjeran. Pa ta ista Europa je provodila embargo na oružje, vršila nevjerojatni politički pritisak na Tuđmana, optuživala nas i onda i sada za usta*tvo i još na kraju sudila našim generalima. A pri svemu tome nije trebala riskirati ništa da nam pomogne a kamoli vlastitu ekonomsku propast i potencijalni nuklearni sukob koji riskira sada pomažući Ukrajini. Toliko o usporedbi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije