Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AZIJSKI STRŠLJEN
Povratak na članak

Europi prijeti opaka vrsta kukaca: Njihov ubod može ubiti, a nemilosrdno se šire

Ova vrsta je nemilosrdni ubojica letećih insekata, posebice pčela koje mogu na dan pojesti i do 50.

Komentari 1

VL
_________
21:06 04.06.2020.

Ako je zbog korone sve stalo, zašto ne bi i zbog ovog? Ajmo opet sve pozatvarati i ljudima zabraniti rad i slobodno kretanje. Pod hitno u Ustav uvrstiti obavezu svakodnevnog održavanja prijenosa tiskovnih konferencija nacionalnog stožera, u trajanju od 14 do 15 sati, s priopćenjem o broju današnjih i ukupnih napada insekata na ljude. Ovaj put ima da predstava traje sve dok se ne pronađe lijek ili cijepivo koje štiti od uboda ovih insekata, s mogućnošću popuštanja mjera kroz cca dva mjeseca, uz obavezno nošenje pčelarskih odijela prilikom izlaska na otvoreno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.