Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA KRIZA
Povratak na članak

Europi prijeti novi migrantski val zbog milijuna gladnih Afrikanaca

Građanski rat u Etiopiji odavno se prelio iz regije Tigraj na sjeveru zemlje i hara u pola države s više od stotinu milijuna stanovnika. U sukobe su, osim susjednog Sudana i Eritreje, umiješane i zemlje poput Turske, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Rusije, Kine i Francuske te Saudijske Arabije.

Komentari 12

Avatar vrex
vrex
12:42 15.11.2021.

Ako, neka njih tamo. Mislim, tko gura sve ove priče?! Tko to, i za čije novce usađuje Europljanima u podsvijest priču da će ovi 'doći', da 'moraju doći', da 'dolaze' itd. Otkud to? Zašto? Nek idu u Izrael, ovdje ihe ih nitko ne treba niti želi. Ovih par domaćih izdajica što ih vole lako pošaljemo k njima..

VL
MA
Markovinac
12:26 15.11.2021.

Bogate zemlje umjesto da grade tvornice u tim zemljama su povukli svu industriju u svoju zemlju.Problem je sto afrikanci nece raditi

VL
ST
Startrack
14:03 15.11.2021.

Ovo je najcisci moguci primjer eugenike na djelu. Ne dolaze ovi u Europu, ovi dolaze iskljucivo u nordijske rase. Nije Nordijska rasa jedina kvalitetna na svjetu. Drugi su Japanci i Koreanci, pa donekle i Kinezi. Al ti tamo imaju insinktinkt zastite rase i nacije. U Japanu nema azilja i ko to pokusa dobit tamo bide nabijen u g odmah.

VL
Avatar CroSwiss
CroSwiss
06:07 16.11.2021.

Svi žele doći u Europu, ćuli su da se ovdje ne mora raditi.

VL
DU
Deleted user
18:09 15.11.2021.

Neka se jave Rogliću on zapošljava obrazovane i stručne.

VL
Avatar Bizo
Bizo
15:05 15.11.2021.

Zene u Europi ih jedva cekaju.... Nizozemska puna djece marokanaca i samohranih majki u prvom valu su rado otvorile noge, Njemačka ne zaostaje san svake druge Zene u njemačkoj je crnac... Pitate se se sto onda masovno dolaze....?

VL
SI
sisavac
04:56 18.11.2021.

Etiopija treba dovršiti hidroelektranu na nilu. Protiv toga je egipat, i sudan. Koji ostaju bez puno vide koju će etiopija trošiti na navodnjavanje. Brana je upravo u regiji tigray, u kojoj su izbili nemiri, a čija ekipa je 30 godina drmala etiopijom. Iza svega je ipak egipat, ne rusi, emirati, pigmeji. Gledajte širu sliku.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
13:37 15.11.2021.

Falcones nisu Rusi,vec SSSR tvoji ameri ih financirali talibane.I vodili ratove nabkraju pobjegli. Ovaki cevti biti zetovi i susjedi.Jebiga bumerang se vraca.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
13:17 15.11.2021.

Ovi ce im bit zetovi boja koze ce se promjeniti.Stotinaama godina doli su pljackali kolonizatori lovili crnce u Africi po kukuruzistu.Francuzi Englezi Talijani zatim Belgijanci.Juznu Ameriku pljackali Spanjolci Portugalci i sad se cude kad im zetovi stignu. Racun se placaca ..S ovim nikakve veze nema Rusija ili istocne zemlje nek ih primi ko je ratova doli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.