Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA KRIZA

Europi prijeti novi migrantski val zbog milijuna gladnih Afrikanaca

15.11.2021.
u 12:00

Građanski rat u Etiopiji odavno se prelio iz regije Tigraj na sjeveru zemlje i hara u pola države s više od stotinu milijuna stanovnika. U sukobe su, osim susjednog Sudana i Eritreje, umiješane i zemlje poput Turske, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Rusije, Kine i Francuske te Saudijske Arabije.

Komentara 12

Avatar vrex
vrex
12:42 15.11.2021.

Ako, neka njih tamo. Mislim, tko gura sve ove priče?! Tko to, i za čije novce usađuje Europljanima u podsvijest priču da će ovi 'doći', da 'moraju doći', da 'dolaze' itd. Otkud to? Zašto? Nek idu u Izrael, ovdje ihe ih nitko ne treba niti želi. Ovih par domaćih izdajica što ih vole lako pošaljemo k njima..

ST
Startrack
14:03 15.11.2021.

Ovo je najcisci moguci primjer eugenike na djelu. Ne dolaze ovi u Europu, ovi dolaze iskljucivo u nordijske rase. Nije Nordijska rasa jedina kvalitetna na svjetu. Drugi su Japanci i Koreanci, pa donekle i Kinezi. Al ti tamo imaju insinktinkt zastite rase i nacije. U Japanu nema azilja i ko to pokusa dobit tamo bide nabijen u g odmah.

MA
Markovinac
12:26 15.11.2021.

Bogate zemlje umjesto da grade tvornice u tim zemljama su povukli svu industriju u svoju zemlju.Problem je sto afrikanci nece raditi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?