Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Macron na vojnoj paradi
Povratak na članak

Europa nam je potrebna, želimo i zajedničku vojsku

Sporazum o njemačko-francuskoj suradnji koji je potpisan u siječnju u Aachenu u Njemačkoj, koji predviđa približavanje u sektoru obrane, bio je uvod stvaranju europske vojske

Komentari 7

DI
Direkt
21:25 15.07.2019.

Dvodnevni posjet!? 180 godina suradnje? Kupnja raketa i vojna suradnja? Kompromis za Kosovo?. Očito se Srbiji isplatila neutralnost. Podsjećam da je kineski predsjednik boravio 3 dana,a Putin i Merkel dva dana! Slučajnost?

VL
FR
francuz52
22:38 15.07.2019.

Francuzi i Srbi su prijateljski narodi. Da nije bilo NATO napada na Srbiju danas bi odnos bio u očima naroda kao s Rusijom

VL
MM
Marko_M
22:28 15.07.2019.

Francuska i Srbija su stari prijatelji i sad se vracaju na vlastite vrijednosti od prije... nista novo. Ocekivano

VL
BS
@bserver
11:40 16.07.2019.

Ukinuli su granice (kako kome), ukinuli vize (kako kome) ukinuli nacionalne valute (kako kome) ukinuli tj.derogirali nacionalno pravosuđe (više-manje)! Sad nam još samo fali zajednička vojska i novi Adolf!?

VL
VJ
vjaceslav
05:04 16.07.2019.

pad bastille! :-) "netočno je da je napad 8.000 pobunjenika na Bastillu bio motiviran oslobađanje navodnih bezbrojnih zatvorenika koji su u njoj tobože čamili u teškim uvjetima, nego im je primarni cilj bila krađa zaliha oružja i baruta koje su se nalazile u tvrđavi (navodno je u skladištu bastille bilo čak 13.600 kg baruta!). barut im je trebao za punjenje pušaka mušketa, koje su (32.000 komada) prethodno istog dana napadom oteli u oružarnici "doma invalida". na kraju čak nisu ni oslobodili sve zatvorenike!. netočne su i priče kako je bastilla u to vrijeme bila zloglasni golemi zatvor prepun zatvorenika, „nevinih žrtava okrutnog režima koji ih je tlačio“, bastilla je zapravo bila relativno mala tvrđava u koju nikad nije moglo stati više od 40-50 zatvorenika. štoviše, u trenutku pada bastille u tom su zatvoru bilo svega – sedmorica zatvorenika. i to svakako ne političkih zatvorenika: od njih sedmorice četvorica su bili krivotvoritelji novca, dvojica su navodno bili mentalno poremećeni ubojice, a jedan je bio neki grof, zatvoren na inzistiranje njegove obitelji zbog njegove sklonosti seksualnim perverzijama. "

VL
Avatar freen
freen
21:11 15.07.2019.

zajednički treba biti sve od A do Ž,onda bi to bilo kak treba,a ovako ko guske u magli .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.