Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bruxelles oštriji

EU pojačava pritisak na Srbiju, za to je kriv Vučić, a ne Hrvatska

16.10.2022.
u 07:00

Budući da Srbija ne želi uvesti sankcije Rusiji, zaključeno je da onda ne treba ni profitirati od derogacije, na što su Vučić i njegova premijerka podivljali, svaljujući krivnju na "ustašku" Hrvatsku, iako je odgovornost za situaciju u kojoj se Srbija našla i štetu koju će pretrpjeti isključivo Vučićeva.

Komentara 88

CR
crocro
07:40 16.10.2022.

Srbiji zamrznuti pregovore o članstvu u EU. Srbiji ukinuti sve benifite iz predpristupnih fondova EU. I to je onda pravi put srbije ka EU. Ovo je krivi put i nadam se da je to europska komisija konačno shvatila. Sada EU prisilno tjera srbiju da se odrekne Rusije. Kada se srbiji ukinu pristupni europskim fondovima od kojih uživa koristi (jer ne uživa koristi od ruskih pristupnih fondova već europskih) i kada se prije toga zamrznu pregovori o članstvu srbije u EU, prevedeno, kada se srbiju izolira od civiliziranog svijeta i to njihovi građani konačno shvate i počnu gladovati i kada budu željeli svrgnuti s vlasti režim koji ih je doveo u izolaciju, tada će se srbija dragovoljno odreći Rusije. Prije sankcija neće, već će nastaviti prkositi EU bez koje vjerojatno neće moći opstati kao izolirana zemlja. Samo čvrste i bezkompromisne sankcije mogu opametiti srpske vođe ali i građane koji ih drže na vlasti.

LE
Levanto
08:19 16.10.2022.

Tribba izglasati Zakon o zabraani pisanja o Srbiji.

DI
Diesel
07:14 16.10.2022.

EU pocinje da shvaca koliko je dvolicna vuciceva politika i tko to destabilizira region.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?