Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV DEZINFORMACIJA
Povratak na članak

EU mora znanstvenim istraživanjima pobiti teorije zavjere oko 5G tehnologije

Zemlje potpisnice predložile su kampanju za podizanje svijesti širom Europe

Komentari 9

AA
aabbcc
20:52 20.10.2020.

Strucnjaci bi trebali da objasne potrebu za G5, kome treba, ko je moze koristiti i zasto ?

VL
MA
Marsijanac
21:57 20.10.2020.

A kako vi znate da je to teorija zavjere??????????????????????????

VL
UM
Umjereni
11:15 21.10.2020.

Molio bih ove kojima se internet svodi na dnevno prelistavanje portala da se ne javljaju sa svojim smiješnim pitanjima kome to treba. Po strani što ih sama nepismenost otkriva kojem i kakvom društvenom sloju pripadaju, postojeće prosječne internet brzine uu Hrvatskoj su takve da i naizgled sasvim pristojne vdsl brzine pucaju po šavovima u uvjetima online nastave, online rada, uz konzumaciju audio-vizuelnih sadržaja preko interneta. 5G mreža nikoga ne prisiljava da je koristite, ostanite uz svoje fiksne telefone i umjesto nebuloznog piskaranja po ovom portalu kupite papirnati primjerak Večernjaka i problem riješen.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.