Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritika na Fejsu

SDP-ovac Milanoviću: Odstupi sa funkcija i rejting će SDP-u drugi dan skočiti 10 posto

Marko Melčić
Foto: Željko Hladika/Pixsell
10.07.2014.
u 22:30

Bivši voditelj Čistoće podsjetio je Milanovića na vrijeme kada je Bernardiću oduzeo kandidaturu zbog lošeg rejtinga.

Zagrebački esdepeovac Marko Melčić, nekadašnji voditelj Čistoće, prozvao je stranačkog šefa Zorana Milanovića za političko sljepilo te mu sugerirao da odstupi s funkcija kako bi Vladi i SDP-u već sutradan rejting skočio za deset posto.  Priliku da mu uputi kritiku iskoristio je na druženju s Milanovićem koji je zagrebačke stranačke kolege okupio u srijedu navečer u Teatru Exit.

– Ti si, Zorane, svojevremeno oduzeo Davoru Bernardiću kandidaturu za gradonačelnika zbog navodno slabog rejtinga, ali daleko boljeg nego što je sad tvoj. Pa zašto ne primijeniš isti kriterij na sebe? Rejting nije slab zbog recesije ili HDZ-ova nasljeđa, nego zbog lošeg rada vodstva SDP-a i Vlade, koje ti vodiš. Odstupi sa tih funkcija i rejting će nam drugi dan skočiti za 10 posto. A mi ćemo se kao SDP moći pregrupirati i s boljim izgledima pripremiti za parlamentarne izbore – kazao mu je Melčić i to jučer objavio na svome profilu na Facebooku.

 

Inače, Melčić kontinuirano kritizira Milanovića na spomenutoj društvenoj mreži. Razvila se ondje i rasprava, uglavnom s podrškom Melčiću, ali i pohvalom što postoji prilika za izravno kritiziranje šefa. Milanović se u odgovoru nije osvrnuo na rejting i ostavku, no podsjetio je Melčića da se znaju 10 godina i kritizirao ga zbog njegovih čestih i oštrih napada na Facebooku upozoravajući ga da je riječ o javnom mediju. – U deset godina, jednom smo razgovarali. Zoka se uplašio da pet županijskih organizacija ne traži njegovu ostavku pa ih sad obilazi i skuplja podršku. No naletjet će na kritiku i u drugim četvrtima – kazao je Melčić.

>>Lalovac: Nemamo proračunskih zaliha. Milanović: Jasno

>>Zahvaljivao što će dobiti novu kuću, Milanović mu odgovorio: 'Nije iz našeg džepa'

Komentara 27

ST
stefj
22:40 10.07.2014.

He, he, Komadina i ekipa napadaju...

19
1995josip
22:46 10.07.2014.

Svi ste vi crveni jednaki , samo se bojite za svoje guzice ! Komunisti u Rijeci vladaju 70 godina i vjerujem da su puno opasniji za Hrvatsku od Milanovića , a najbolji primjer su Linićevi kumovi i kume koji su su bili gologuzi dok nisu došli u SDP i pokumili se sa raznim Linićima , Mrsićima i Milanovićima !

NO
novalastavica
23:10 10.07.2014.

Mnogi jugofili su razocarani vodstvom drugova na vlasti. Drug je rekao istinu rejting bi se vratio na 15 % sto je realan doseg jugonostalgicara ,srpske manjine I parazita nasljednika diktature. Sve preko toga je prevara uz pomoc crvenih medija gdjeje isti dominiraju. Mnoge ovce su progledale od kada su im I kozu poceli guliti. No partiski paraziti radije daju zivot nego vlast. Toliko o novoj pravednosti koju trpimo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije