Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što nakon turskog referenduma
Povratak na članak

Erdoğan će pojačati represiju i još ojačati

Podrška Erdoğanu mahom je stizala iz ruralnijih dijelova Turske i dijaspore

Komentari 5

AL
alexije
15:10 24.04.2017.

E Hassane kad bi ove tvoje 3 zadnje recenice bile istina to bi spasilo Tursku a pitanje je kako ce biti.Da ih ponovim. Bunt zbog Erdoğanove represije nad neistomišljenicima i sekularistima uzrokovat će masovne demonstracije, slične onima u Egiptu, Tunisu,u, Tunisu, Libiji. Neće ih moći zaustaviti ni vojska ni policija, pa čak ni Erdoğanova republikanska garda. U tom će slučaju Erdoğan zasigurno pasti ili će biti prisiljen odstupiti.

VL
ML
Mlakar
17:18 24.04.2017.

dok jos pise iz sirije nas najbolji novinar, to onda znaci da jos je ziv, i da ga pobunjenici tamo nisu uspeli ubiti,ziveo nam hassane makar i u tako podeljenoj i raspadaloj drzavi siriji

VL
HO
homofob
16:58 24.04.2017.

Svjetom dolaze na vlast eticki najlosije sto covjecanstvo ima za ponuditi uz pomoc najprimitivnijih i njihovin niskih barbarskih pobuda. Mracni srednji vjek se ponovno vraca!

VL
AA
aabbcc
21:28 24.04.2017.

Stvarni problem je da Sultan namjerava dati referendum za EU a kada Markel takav referendum dozvoli Njemcima neka bude i Sultanica !

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
18:16 24.04.2017.

kao kod nas 90tih

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.