Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA JAVNA TUŽITELJICA
Povratak na članak

EPPO objavio godišnje izvješće: U Hrvatskoj 47 istraga sa štetom od 277,9 milijuna eura

Godišnje izvjeće u poglavlju o radu EPPO-a u Hrvatskoj također navodi koji su tipovi aktivnih istraga, odnosno o kakvim se vrstama zloupotreba radi

Komentari 4

Avatar Crni labud
Crni labud
09:09 01.03.2024.

EPPO očito uživa povjerenje građana i njegov rad treba podržati. Za razliku od radosti i lipote EPPO nema alternative.

VL
ZU
Zoran Un
09:14 01.03.2024.

U sportu smo veoma uspješni a lopovluku nam nema ravnih.

VL
EJ
ejStef
09:20 01.03.2024.

Kakve veze ima SAD sa EPPO? A od tamo ide najviše prijava... To je ubijanje potencijalne konkurencije?

VL
Avatar Castro
Castro
10:36 01.03.2024.

Procitas ovo i opet biras isto. Nama kao da bas ti likovi odgovaraju da sljedece cetiri godine mozemo pratiti kradje i afere, smjene ministara koji su si priskrbili dovoljno, da mediji imaju clanke a mi da slinimo kako je sve otislo k vragu. Da brojimo mlade koji idu vani i da uz kruha i igara brbljamo po kvartu kako oni tamo sve uzimaju sebi. Otkuda " oni tamo " na poziciji da uzimaju sve sebi. Pa ti si ih birao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.