Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vincelovo

Enver Moralić okupio brojne goste u svojim vinogradima

vincelovo,vlatka pokos (1)
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL
1/5
18.01.2013.
u 21:15

Program je vodila Vlatka Pokos, a slavlje će se nastaviti i sutra na Trgu graševine u Kutjevu

Tradicionalna proslava Vincelova u kutjevačkom vinogorju počela je u vinogradima Kutjeva d.d., vlasnika Envera Moralića. Stotine gostiju od Hercegovine i Dalmacije preko Zagreba do Slovenije i Slavonije okupili su se na Vinkomiru iznad Kutjeva.

Vincelovo je počelo blagoslovom vinograda koje je obavio kutjevački župnik Marijan Đukić. Molitvom je zazvana Božja pomoć kako bi vinogradska godina koja počinje na Vincelovo orezivanjem loze bila što bolja i kvalitetnija, a program je vodila Vlatka Pokos. Najveća pučka svetkovina loze i vina u Slavoniji nastavila se potom uz pjesmu, kušanje vina i obilje slavonskih specijaliteta.

Slavlje Vincelova nastavit će se sutra na Trgu graševine u Kutjevu koje organizira Grad Kutjevo i njegova turistička zajednica, a na kojem se očekuje velik broj gostiju iz kontinentalne Hrvatske, ali i s mora.

Komentara 4

MA
MaliMarinko
23:55 18.01.2013.

Jel ima kakvih drugih slika, obzirom na voditeljicu? jel neko izgubio mobitel?

Avatar maximus69
maximus69
13:43 19.01.2013.

KRC, nemoraju svi u ovoj državi biti kajkavci..To je valjda bogatstvo ovog naroda. U Slavoniji se kaže Vincelovo.

ŽA
žacanko
18:55 19.01.2013.

Koja ironija ! Nekada su to bili Kutjevački vinogradi a danas na naslovnicama Moralićevi vinogradi a uz njega na slikama sve poduzetnik do poduzetnika.A naročito onaj koji je "svoje zaposlenike" iz propale firme sve preslio u drugu svoju firmu koja također uveliko posrće ako već ne ide uz pomoć štaka,hvaleći se kako je riješio problem zaposlenika a zatim iste prijavi u prvi red naplate potraživanja u firmama u stečaju i sad tu "lud zbunjenog"pita zar oni nisu zbrinuti u "tofradu trgovuina" pa šta onda traže u stečajnoj masi...Mislim da se Moralić uči kako zaposlenike prebacivati iz vinograda u podrum ,iz podruma u stočarski uzgoj,iz...u...a onda ih lagacke otpremiti na jasle države tj.u stečajnu masu.Ma ke... KOJA IRONIJA ?Naša posla!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije