Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Nakon snimke Bunjca i ekipe u klinču, valjda su i slijepci progledali

Živi zid
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
08.06.2019.
u 11:08

Što se događalo proteklog tjedna? Od najvećeg nogometnog spektakla koji to nije bio pa sve do raspada jednom gotovo druge političke stranke u zemlji

SUBOTA, 1.6.

Englezi su došli tri dana ranije, okupirali Madrid, pjevali bez prestanka i popili sve pivo u gradu i široj okolici. Utakmica je počela i kada je u 25 sekundi sviran penal, mislili smo da nas čeka spektakl. Na žalost, najzanimljiviji dio finala Lige prvaka, bio je kada je neka ruska plavuša gotovo gologuza protrčala terenom, dok je nisu ščepali sretni zaštitari. Uglavnom, Liverpul je konačno nešto osvojio. Ostalo je za zaborav.

NEDJELJA, 2.6.

Konačno je sve jasno! Najveći analitičar u Hrvata, Robert Kopal, nije kriv što je na Plenkijevo rame sletio crni labud. Fino je to Robi isplanirao. Dođe HDZ-ovac na glasovanje, povede 137 članova rodbine i prijatelja, svi daju glas HDZ-u i 6 mandata je tu. Ali, ne! Saboterska banda u našim redovima, krivo je objasnila direktivu CK HDZ-a bazi i baza im je okrenula leđa. Kaže Robi da on nije ništa kriv. Kriv je narod.

PONEDJELJAK, 3.6.

Suđenje slavoskom knezu Branimiru, ponovo je vraćeno na početak. Branimir ponovo briljira u sudnici. Diže se sa svog mjesta, diže glas, gura svjedoku papire pod nos, optužuje ga da laže, šeta okolo. Lijepo je vidjeti da je u formi. S druge strane, svjedok baš i nije raspoložen. Zanimljiv je to pravosudni fenomen u Hrvatskoj. Kod nas su uvijek optuženici za ratne zločine bolje volje od svjedoka.

UTORAK, 4.6.

Jednog dana će netko doktorirati na utjecaju mobitela na politiku. Da nije te male sprave, Austrija bi danas imala vladu, a glasači Živog zida bi mislili da njihov glas ima smisla. Nakon objave snimke Bunjca i ekipe u klinču oko briselske plaće, valjda su i slijepci progledali. Još da netko kameru na Predsjedništvu HDZ-a da vidimo kako Kopal prodaje vrhu stranke crna “muda labudova”, pa smo mirni.

SRIJEDA, 5.6.

Ima li išta logičnije, nego da Zoran preuzme Dinamo? Dobro, reći ćete, postoji taj mali problem da je čovjek, sa svojim bratom također, optužen za diskretnu pljačku najdražeg kluba, ali čelni ljudi vjeruju braći Mamić, a ne svojim očima i to je baš lijepo. Za to vrijeme, iz obližnjeg Međugorja, braco Zdravko javlja da se živ ne vraća, ali konzolu za upravljanje klubom ne ispušta iz ruku. Neka se dijete igra.

ČETVRTAK, 6.6.

Bunjac se skoro potukao s Vuletićem, pa je Vilibor suspendirao Bunjca i prozvao Pernara, pa je Pernar rekao da on ide iz stranke, pa se odmah predomislio i rekao da možda baš i ne, pa su on i Bunjac napali Vladimiru, koja je rekla da su svi oni super, pa da baš i nisu. Onda su se Bunjac i Pernar outali o strašnom Vladimirinom teroru, pa su na kraju ipak pobjegli iz stranke. Festival demokracije.

PETAK, 7.6.

Dok prekvalificirani radnici Uljanika već zarađuju kao eksponati u muzeju hrvatske brodogradnje, riječki proleteri još čekaju da netko do kraja ugasi svjetlo. Stečaj je odgođen, sutkinja je odbila isključiti Treći maj s aparata koji ga održavaju na životu. Plenki čeka Kineze. Navodno su krenuli starom cestom prema Rijeci i izgubili se s vrećama love u Gorskom kotaru. Evo ih, samo što nisu...

Komentara 9

HR
hrza
11:48 08.06.2019.

Živi zid u živom blatu.

Avatar babas
babas
09:29 09.06.2019.

HDZ i SDP su stožerne domoljubne stranke,ovih ostalih 30 tak partija nam nije ni potrebno,to su paraziti priljepci koji nas samo skupo koštaju. Kad nisam zadovoljan HDZom glasujem za SDP i obrnuto. Sve ostalo je bacanje glasova u bunar!

AR
Armagedon
20:50 08.06.2019.

Nadam se da su progledali svi oni koji su vjerovali ovoj gomili anarhista, populista , foteljaša i neradnika...... no poznavajući svijest i razmišljanje našeg naroda...... mislim da nisu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije