Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malverzacije u MTČ-u

Englezi isporučili bivšu poduzetnicu Hrvatskoj - uhićena na zračnoj luci

MTČ
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
25.06.2018.
u 20:08

Uhićena je 3. travnja prošle godine u Manchesteru

Darinka Krička (68), bivša poduzetnica iz Čakovca, kojoj se na Županijskom sudu u Varaždinu u odsutnosti sudi zbog raznih financijskih malverzacija u tvrtkama MTČ Tvornica čarapa i MTČ Tvornica dječje trikotaža, isporučena je Hrvatskoj, objavio je portal Emedjimurje.

Krička je zrakoplovom doputovala iz Engleske u Hrvatsku, a u zračnoj luci "Dr. Franjo Tuđman" dočekala ju je policija i privela. Uz Kričku sudi se i njezinim bivšim suradnicima u dvjema MTČ-ovim tvrtkama.

Nakon što je postalo jasno da je napustila Hrvatsku, 2015. za njom je izdana međunarodna tjeralica, a 2016. je raspisan i europski uhidbeni nalog. Uhićena je 3. travnja prošle godine u Manchesteru.

Ključne riječi

Komentara 4

BF
bf2
21:19 25.06.2018.

sad slijedi desetogodišnja farsa koju bi neki mogli nazvati i suđenje,zatim teška zatvorska kazna u trajanju od 2,5 godine uvjetno. novac naravno ne može vratiti jer je sve na vrijeme prebačeno na djecu,supruga,drugu firmu...ma uzeli bi oni njoj,al ne mogu,zakon je takav (a takav je namjerno napravljen da bi političari i njihovi "poduzetnici" prizemljili na mekano kada ih uhvate)

GV
golub Vaso
21:21 25.06.2018.

a gazda?

LI
liliZG
12:21 26.06.2018.

ma samo uzmite lovu, nju odmah doma na slobodu, pa nećemo je valjda još i hraniti .... ili je pošaljite Sanaderu u rusiju, taman stigne na završnicu pa mogu zajedno navijati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije