Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u sobi

Eksplodirao mu televizor u stanu

Televizori
Foto: Pixsell
29.11.2013.
u 11:00

U stanu 52-godišnjaka u Županji izbio požar nakon eksplozije televizijskog ekrana

Naon eksplozije televizijskog ekrana izbio je požar u stanu 52-godišnjaka u Županji, u ulici Šećerana. Vatra je zahvatila zavjese i dijelove namještaja te je nastala materijalna šteta od više tisuća kuna.

U požaru koji su ugasili pripadnici vatrogasne postrojbe Sladorana Županja nije bilo ozlijeđenih osoba, priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
11:56 29.11.2013.

Za CRT televizore sam čuo da se znaju zapaliti, eksplodirati i da se požar u trenu proširi ( stari krpani televizori). Možda je u ovom slučaju bila plazma,lcd ili led tv.To nije navedeno kao na slici.

Avatar airbizz
airbizz
12:46 29.11.2013.

sve što čovjek napravi je podložno kvarovima.nadam se da će biti još manje takvih situacija.najveći krivac kod takvih proizvoda je loš materijal.da bi bio "konkurentan" ideš na neslavne poteze.sve za profit.

BB
brle brkić
21:16 30.11.2013.

dobri proizvođači,čim sad kupiš tv odmah moraš sklopit i policu osiguranja od zapaljenja kuče.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije