Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA GORANA ŠARAVANJE

Ekonomski stručnjak: Svatko je u Hrvatskoj protekle dvije godine osjetio učinak visoke inflacije

29.01.2024.
u 15:06

Na globalnoj razini, kao i u Hrvatskoj, možemo očekivati nižu inflaciju u 2024. godini. Kretanja cijena nafte jedan su od argumenata za taj stav, za Večernji list analizira glavni ekonomist HGK Goran Šaravanja

Ključne riječi

Komentara 4

MA
malosutra12
15:46 29.01.2024.

Svatko noramlan i radišan je u mandatu Plenkovića osjetio da je dobio najmanje 50 % više i bolji standard nego u vrijeme slučajnog štetočine najgoreg premijera svijeta koji je sa svojom kriminalnom organizacijom pljačkom i zaduživanjem doveo državu pred bankrot.

NE
Nemanadimak
22:34 29.01.2024.

Koje gluposti. Ne vjerujem u to kako će inflacija stati cijene goriva i energenata idu gore pa će tako i sve druge ijedne ići gore a o slabljenju novca da ni ne govorimo. EUR USD gube vrijednost

ED
edgar2
15:28 29.01.2024.

Slažem se da nam je nakon izbora potrebna stabilna vlada, jer ako budu prevladali Weimarski uvjeti (politički ekstremizam, inflacija...) čini se sve mogućim- čak i kraj demokracije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije