Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća
Povratak na članak

Edi (22) vratio se iz Njemačke pa s djevojkom poginuo u sudaru: 'Užas, pravi užas'

Policija je priopćila da Edi nije prilagodio brzinu skliskoj cesti, zanio se, prešao u suprotnu traku i udario u drugi auto, u kojemu su bile tri njegove stradale susjede

Komentari 9

MO
modovisisajteMaraschino
20:38 31.10.2019.

Zašto se moraju opravdavati ubojice koji ubijaju sve oko sebe u prometu?U Njemačkoj mora biti bubica i poštivati pravila ali došao doma pa ajmo divljati. To je surova istina. N e kvari novac ljude, govorio je moj djed, već samo probudi vraga u njima

VL
HR
hr76
12:21 01.11.2019.

Izgleda da su ove drakonske kazne što su donesene ove godine ipak bile samo za punjenje proračuna. Pa nikad više stradavanja na cestama nego ove godine!

VL
Avatar acivij
acivij
00:51 02.11.2019.

Da su imali pojas prošli bi s lakšim ozljedama, a da je vozač imao nešto u glavi ne bi se s takvim autom zanio i završio u suprotnoj traci.

VL
JO
Jocaminken
21:27 31.10.2019.

Kad nemoze u dojčlandu moze ovdje e sad da nije otisao u tuđinu nebi imao bemburu i bio bi živ

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.