Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća

Edi (22) vratio se iz Njemačke pa s djevojkom poginuo u sudaru: 'Užas, pravi užas'

Prometna nesreća u Međimurju
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/5
31.10.2019.
u 19:51

Policija je priopćila da Edi nije prilagodio brzinu skliskoj cesti, zanio se, prešao u suprotnu traku i udario u drugi auto, u kojemu su bile tri njegove stradale susjede

Edi N. (22), njegova djevojka Žaklina M. (23) te Edijeva susjeda Rozalija G. (77) poginuli su u jučerašnjoj prometnoj nesreći u Peklenici kod Murskog Središća, a još dvije Edijeve susjede zadobile su teške ozljede. Policija je priopćila da Edi nije prilagodio brzinu skliskoj cesti, zanio se, prešao u suprotnu traku i udario u drugi auto, u kojemu su bile tri njegove stradale susjede.

Mještani kažu da je Edi radio u Njemačkoj, a u utorak je došao kući na produženi vikend.

- Vjerujem da je stotinu puta prošao tom cestom tako da poznaje svaki pedalj. Što se dogodilo ne mogu komentirati, osim da mi je strahovito žao. Danas sam došao iz Njemačke, gdje radim i, umjesto veselja što sam stigao kući, dočekala me strašna tragedija. Užas, pravi užas - rekao je mještanin Peklenice za 24 sata.

Doznaje se da Rozalija i vozačica drugog automobila te njena unuka sve žive u krugu 300 metara od Edijeve kuće. On je iza sebe ostavio roditelje, dva mlađa brata i mlađu sestru.

Ključne riječi

Komentara 9

MO
modovisisajteMaraschino
20:38 31.10.2019.

Zašto se moraju opravdavati ubojice koji ubijaju sve oko sebe u prometu?U Njemačkoj mora biti bubica i poštivati pravila ali došao doma pa ajmo divljati. To je surova istina. N e kvari novac ljude, govorio je moj djed, već samo probudi vraga u njima

HR
hr76
12:21 01.11.2019.

Izgleda da su ove drakonske kazne što su donesene ove godine ipak bile samo za punjenje proračuna. Pa nikad više stradavanja na cestama nego ove godine!

Avatar acivij
acivij
00:51 02.11.2019.

Da su imali pojas prošli bi s lakšim ozljedama, a da je vozač imao nešto u glavi ne bi se s takvim autom zanio i završio u suprotnoj traci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije