Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nadopuna postupka

D.Vuković bez presude za ubojstvo majke, suđenje se nastavlja

sud
10.03.2011.
u 14:56

Ponovno će ispitati troje svjedoka. Riječ je o Smilji Božić Radoji, Josipu Buljanu i Nikoli Vučici koji imaju saznanja o optuženikovu kretanju na dan ubojstva

Damiru Vukoviću, optuženom za ubojstvo majke Ane, u četvrtak nije izrečena presuda iako se to očekivalo. Sudsko vijeće pod predsjedanjem suca Marka Pribisalića zaključilo je kako ne može donijeti presudu bez nadopune dokaznog postupka.

Ponovno će ispitati troje svjedoka. Riječ je o Smilji Božić Radoji, Josipu Buljanu i Nikoli Vučici koji imaju saznanja o optuženikovu kretanju na dan ubojstva. Nastavak glavne rasprave sazvan je za 23. ožujka. Vuković ostaje u pritvoru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije