Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVORENI PREDATORI

Dvojicu sumnjiče za seksualno zlostavljanje i spolno iskorištavanje djece

pedofilija
Ilustracija/Davor Plukavec/Pixsell
20.06.2023.
u 07:12

Iza rešetaka  je završio i 20-godišnjaka kojeg ŽDO Varaždin sumnjiči za teško spolno zlostavljanje  i iskorištavanje djeteta zbog čega je ispitan na tužiteljstvu

Za spolno zlostavljanje  i iskorištavanje djeteta te spolnu zloporabu djeteta mlađeg od 15 godina osumnjičen je 51-godišnjak koji je ispitan na ŽDO Split te je protiv njega pokrenuta istraga. Sumnjiči ga se da je navedena djela počinio od siječnja 2022. do 16. lipnja 2023. na području Županije splitsko-dalmatinske.

Nakon što je  ispitan na tužiteljstvu, doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Splitu koji mu je odredio jednomjesečni istraži zatvor zbog mogućeg utjecaja na živote i opasnosti od ponavljanja djela.

Iza rešetaka  je završio i 20-godišnjaka kojeg ŽDO Varaždin sumnjiči za teško spolno zlostavljanje  i iskorištavanje djeteta zbog čega je ispitan na tužiteljstvu. Sumnjiči ga se da je navedena djela počinio od početka 2023. u Varaždinu, a nakon što je ispitan na tužiteljstvu, doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Varaždinu koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljana djela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije