Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesretan slučaj

Dvojici dječaka eksplozija karabita ozlijedila lice

Hitna pomoc
Arhivska fotografija
06.04.2010.
u 14:05

Nakon saniranja ozljeda u varaždinskoj bolnici 14-godišnjak je pušten kući, a 13-godišnjak je ipak zadržan u bolnici.

VARAŽDIN - Na pripremi uskrsnog krijesa u Kameničkom Podgorju ozlijeđen je 14-godišnji dječak. Prišao je bačvi ukopanoj u zemlji koja je služila za pucanje uz pomoć karabita i nagnuo se nad nju. Zaostali žar izazvao je detonaciju plinova koji su ozlijedili dječakovo lice.

Nakon saniranja ozljeda u varaždinskoj bolnici 14-godišnjak je pušten kući.

Ozljede oba oka, lica i ruke zadobio je i 13-godišnjak od eksplozije PVC-vreće napunjene slamom i karabitom. Dječak je prišao limenoj 200 litarskoj bačvi koja je također bila ukopana u zemlju na livadi.

Došlo je do eksplozije u kojoj je iz bačve izletio najlon i slama, što je dječaka pogodilo u lice. Dječak je zbog ozljeda ostao na liječenju u varaždinskoj bolnici.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krka
20:39 06.04.2010.

Ljudi dragi, ni svinje a kamoli vlastita maloljetna djeca se ne puštaju u kritična, čak ni obična svakodnevna vremena bez nadzora van. Nije stvar decu samo delati, kaj se spaja sa osobnim užitkom prvenstveno, pobirati dječji doplatak koji plača sirotinja radnici od male plače, i nemisliti o odgoju i uzdržavanju. Sramota i sramota još jedanput.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije