Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Meka srca

Dvojica snagatora spasili macu čiji je život doslovno visio o niti!

spasili macu
Foto: Lorenzo Callegari Facebook screenshot
07.10.2014.
u 09:31

Šetnja po prozoru nije bila najpametnija ideja za jednu malu macu čiji se život u trenu oka našao u opasnosti

Malena crna maca koja se našla u nevolji kad je krenula prošetati po rubu prozora jedne zgrade saznala je što znači imati dobre i pouzdane susjede. Jer da takvi ne žive u stanu ispod njenog, teško da bi izvukla živu glavu kad se našla u nevolji.

Naime, nesretna životinja nekako se našla na užetu za sušenje veša ispred prozora. Njen mjauk i zapomaganje čula su dvojica muškaraca koji žive u stanu ispod. Provukli su se kroz prozore, pripremili deku i uzeli štap kojim su životinju pomaknuli s užeta. Maca je zatim pala u deku koji su prostrli ispod nje. Susjedi su potom je unijeli u svoj dom.

Snimku nesvakodnevnog spašavanja na Facebooku je objavio Lorenzo Callegari. Pogledalo ju je gotovo 84.000 ljudi i podijelilo više od 5000.

>>Sa strme stijene spasili tri kozlića, dva su pala i uginula

>>Preživio osam dana sam na moru jer je ubio i pojeo galeba!

 

Komentara 2

QQ
qqq
10:51 07.10.2014.

Ipak je malo zveknila. A di su tu snagatori, to je naslov za privuć žene.

TR
trakius
15:10 07.10.2014.

Jel ovo članak o mici-maci ili o macekima,t.j. dvojici homoseksualaca? Šta dvojica muškaraca rade zajedno goli usred bijela dana? Gadi mi se i pomisliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije